.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Sljedbenici, 3. sezona

Sljedbenici 3.sezona exposed 2
,
hr_HR

PON - PET 03.05

(The Following), SAD, 2015., kriminalistička serija
3. sezona, 15 epizoda

Doma TV donosi treću sezonu višestruko nagrađene kriminalističke serije 'Sljedbenici', s dobitnikom Zlatnog globusa Kevinom Baconom u ulozi FBI-eva agenta u lovu na zloglasnog serijskog ubojicu koji se istovremeno bori i s vlastitim unutarnjim demonima. U trećoj sezoni, agent Hardy konačno se okrenuo budućnosti nakon ubojičina uhićenja, no uskoro se pojavi nova prijetnja koja će mu otvoriti stare rane i objelodaniti grijehe iz prošlosti…
 

O seriji:

Dvije sezone serija 'Sljedbenici' držala je publiku u neizvjesnosti. Sada, u trećoj sezoni, ulozi su još veći, a zapleti šokantniji nego ikad!


Serija počinje bijegom zloglasnog serijskog ubojice Joea Carrolla (James Purefoy) iz zatvora u kojem je čekao smrtnu kaznu pritom želeći navesti čovjeka koji ga je onamo smjestio, FBI-eva agenta Ryana Hardyja (Kevin Bacon), da ga opet pokuša uloviti. Hardy se pritom bori s vlastitim unutarnjim demonima i ubrzo doznaje da je Carroll za vrijeme boravka u zatvoru osnovao tajni kult ubojica, a ti ubojice bili su skriveni na najneočekivanijim mjestima.

Hardyju se u njegovoj potrazi pridružuju FBI-ev agent Mike Weston (Shawn Ashmore) i Hardyjeva nećakinja Max Hardy (Jessica Stroup). Njih su troje sve riskirali da bi pronašli Joea i njegove sljedbenike te pritom uzimaju zakon u svoje ruke.

Ulozi postaju još veći nakon pojavljivanja Marka i Lukea Graya (Sam Underwood), poremećenih blizanaca koji su zbog osobne osvete Hardyjevu timu iza sebe ostavili niz trupala.

Do kraja druge sezone, Hardy je iznova uhvatio Carrolla i uništio njegovu mrežu sljedbenika. Luke je ubijen, a Mark je uspio pobjeći.Treća sezona počinje jednu godinu poslije: Joe Carroll čeka smaknuće, a Ryan Hardy okrenuo se budućnosti. Nije bilo lako okrenuti novi list – neovlaštena istraga koja je dovela do Joeova uhićenja dovela je Ryana i njegov tim pod istragu. Međutim, Ryan se uzdignuo iznad kontroverzije, vratio na radno mjesto u FBI uz Mikea Westona i novu agenticu Max Hardy i započeo novu vezu s Gwen (Zuleikha Robinson).
Međutim, sreća je bila kratkog vijeka jer se pojavila nova prijetnja koja otvara stare rane i objelodanjuje grijehe iz prošlosti. Zbog toga su Ryan i njegov tim prisiljeni rasplesti zamršenu mrežu nasilja prije negoli ih sve uništi, a pritom će doći do zastrašujuće spoznaje.
Joe Carroll bio je tek početak.


Tvorac serije: Kevin Williamson
Izvršni producenti: Kevin Williamson, Marcos Siega, Brett Mahoney, Alexi Hawley

Glume
:
Kevin Bacon - Ryan Hardy
Shawn Ashmore - Mike Weston
Sam Underwood - Luke
Jessica Stroup - Max Hardy
Zuleikha Robinson - Gwen Carter
 

Seriju 'Sljedbenici' pratite od ponedjeljka do nedjelje u večernjem terminu na Domi TV. Tagovi