.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Sljedbenici, 3. - 4. ožujka

Sljedbenici 03 - 7
,
hr_HR

Doma TV donosi treću sezonu višestruko nagrađene kriminalističke serije 'Sljedbenici', s dobitnikom Zlatnog globusa Kevinom Baconom u ulozi FBI-eva agenta u lovu na zloglasnog serijskog ubojicu koji se istovremeno bori i s vlastitim unutarnjim demonima

3. sez., 1. ep. - 3. ožujka

Jednu godinu nakon završetka druge sezone Joe Carroll čeka izvršenje smrtne kazne. Ryan se pokušava okrenuti budućnosti i u vezi je sa ženom po imenu Gwen. Nakon što FBI otkrije tri tijela u hotelskoj sobi s porukom „Ryan Hardy laže“, on saznaje da se Mark Gray opet pojavio. Zabrinut je za Gweninu sigurnost i pokušava raskinuti njihovu vezu, ali ona to ne prihvaća. Saznaju da Mark sada ima sljedbenike i da oni kopiraju poprišta zločina u kojima su poginuli članovi Markove obitelji.


3. sez., 2. ep. - 3. ožujka

Markovi sljedbenici otet će FBI-eva agenta Jeffreyja Clarkea i pokušati ubiti njegovu ženu Annu. Nakon toga Mark će kontaktirati s FBI-em i dati im rok do 20.00 da kažu istinu o tome što se dogodilo Lily Gray. Ryan neće posjetiti Joea u zatvoru, nego dr. Arthura Straussa kako bi saznao više o Andrewu i njegovim motivima. Nakon što Jeffrey pobjegne od Markovih sljedbenika, kontaktirat će s Ryanom, a FBI će locirati poziv i saznati da dolazi iz Readinga u Pennsylvaniji. Jeffrey je ponovno uhvaćen i prisiljen na priznanje o FBI-evu protuzakonitu ponašanju pod prisilom uživo na internetu. Ryan, Max i Weston pronaći će njegovo tijelo u sanduku.

3. sez., 3. ep. - 4. ožujka

Ryan odlazi na konferenciju za medije poreći sve optužbe koje je iznio Clark. Objašnjava izvjestiteljima da je Clarkeovo priznanje iznuđeno pod prisilom i da su za njegovu smrt odgovorni Mark Gray i njegovi sljedbenici. Kyle i Daisy pomišljaju na to da prestanu slijediti Marka nakon što Ryan u medijima objavi njihove skice i pozove ih na razgovor. Kyle i Daisy sastat će se s Juliannom koja im govori da trebaju ostati s Markom i daje im dosje o Max Hardy u kojem se nalaze njezina adresa i šifre sigurnosnih alarma. U međuvremenu Mark otme dvoje izvjestitelja; jednog ubije, a drugu prisili na intervju s njim kako bi mogao ispričati svoju stranu priče. Kad izvjestiteljica pokuša pobjeći, Daisy je ubija. Ryan, Max i Weston saznat će da se čovjek odgovoran za Clarkeovo ubojstvo zove Neil i pronalaze ga uz pomoć njegova oca koji boluje od demencije i nosi GPS lokator. Neil poteže svoj pištolj na Ryana, ali Max ga ubije. Iste večeri Kyle i Daisy postavljaju kamere u Maxin stan.

3. sez., 4. ep. - 4. ožujka

Mark i njegovi sljedbenici napadaju vatrogasnu postaju i ubijaju sve prisutne. Sutradan Daisy i Kyle slučajno FBI dovode do Marka ne znajući da ih je snimila kamera. Mark uspijeva pobjeći i očajnički zove Daisy koja ignorira njegove pozive pa on počinje pomišljati da je ona pomagala FBI-u. Nakon pretraživanja kuće, Ryan, Max i Weston shvaćaju da je Daisyna i Kyleova sljedeća žrtva kći suca koji je povezan sa Straussovim suđenjem. Odlaze na sveučilište gdje saznaju da su je Kyle i Daisy odveli na krov i da je kane baciti s njega da bi se sve doimalo kao pokušaj samoubojstva. Daisy napada Westona, ali on je ubrzo spašen, a dok je Ryan spašavao djevojku, uspio je Kylea pogoditi u rame. Shvativši da je Kyle teško ozlijeđen, Daisy zove Marka upomoć i dobiva adresu na koju mora otići.

Seriju 'Sljedbenici' pratite vikendom na Domi TV.
 Tagovi