.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Sljedbenici, 24. ožujka

Sljedbenici 03
,
hr_HR

Višestruko nagrađivana kriminalističke serija 'Sljedbenici', s dobitnikom Zlatnog globusa Kevinom Baconom u ulozi FBI-eva agenta u lovu na zloglasnog serijskog ubojicu koji se istovremeno bori i s vlastitim unutarnjim demonima.

3. sez., 14. - 15. ep.

Mike je odvezen u bolnicu i operiran. Gwen je pozvana pod zaštitu na Ryanov zahtjev i daje mu snimku s ultrazvuka. Theo razgovara s Elizom koja mu obećava izlaz iz zemlje nakon što ubije Ryana. Ryan se nakratko susreće s Elizom u njezinu hotelu nakon čega ona postaje paranoična i želi da Ryan ostane živ. Theo i Daisy otmu Mendez i njezinu obitelj prisilivši Ryana na susret s njima. Ryan je svjestan zamke i priprema teren oko kuće. Mendez bježi s partnericom, ali Daisy ju je ustrijelila. Max stiže i daje se u potjeru za Daisy i ubija je. Theo je ranio FBI-evu agenticu Barton i Ryanu postavio zamku.

Nakon što je mučio Ryana, Theo je ubio agenticu Barton da osveti Sophiju. Mike se budi u bolnici, a Max Lisi odaje Theovu lokaciju, a ona je zapravo Elizina krtica. Max i Lisa prate Theov trag, ali završe u slijepoj ulici. Eliza pronalazi Thea i svojim ljudima naređuje da ga muče dok ona ispituje Ryana da sazna što sve on zna o njoj. Premda on ništa ne zna, ona mu ne vjeruje i prijeti da će ubiti sve njegove znance. Ryan i Theo bježe, a Theo saznaje da je Gwen trudna. On kani dijete odgojiti kao svoje i pritom mu nauditi u što većoj mjeri. Prisiljava Lisu da mu pomogne, a zatim ranjava i otima Gwen. Nastaje potjera tijekom koje Ryan pogađa Thea u glavu i spašava Gwen. Međutim, Theo preživi i on i Ryan padaju niz vodopad. Theov je status nepoznat, a Ryan lažira vlastitu smrt i posjećuje Lisu u bolnici, svjestan njezine izdaje. Ispituje je o Elizi, a zatim ubija i nestaje iz njezine sobe nakon što se oglasi alarm njezina monitora. Naposljetku promatra Gwen i Max s Mikeom u njegovoj bolničkoj sobi i potajice nestaje kako bi uništio Elizu i njezinu skupinu.

Seriju 'Sljedbenici' pratite suobom u noćnom terminu na Domi TV.

 Tagovi