.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Sljedbenici, 17. - 23. travnja

Sljedbenici 2. sezona epizode - 5
,
hr_HR

Napeta kriminalistička serija prati akciju koja počinje kad ozloglašeni serijski ubojica Joe Carroll (Purefoy) pobjegne iz zatvora u kojemu služi smrtnu kaznu.

2. sez., 3.-4. ep. - 17. travnja

Ryan nastavlja potragu za nečime što bi povezalo nedavne tragične događaje u New Yorku s Emmom i postojećim članovima kulta iz Havenporta, a FBI postaje sve svjesniji njegova skrivenog plana. U međuvremenu šokantan događaj natjera Joea da provede novi plan.

Nakon posljednjega šokantnog otkrića u slučaju Ryan i Max pokušavaju složiti djeliće slagalice i ostati dva koraka ispred FBI-a, unatoč Westonovim neprestanim upozorenjima da im se sklone s puta. U međuvremenu se Emma sve više zbližava s Markom i Lukeom, a Joe i Mandy sastaju se sa sljedbenikom koji traži pomoć.

2. sez., 5.-6. ep. - 18. travnja

Ryan i Max nastoje uhvatiti sumnjivca ne bi li doznali nove informacije. Međutim, dolazi do komplikacija te počinje opasna igra mačke i miša. Također, Joe se navikava na svoje okružje i kuje vlastiti plan, a Emma shvati da je u opasnom društvu.

Tražeći pojačanje i nadajući se da će provesti svoj plan u djelo, Ryan i Max kontaktiraju s FBI-em, no Weston ima vlastiti plan koji dovodi do okršaja između dobra i zla. U međuvremenu Joeova nova veza kreće u nepoznato, a Luke se nađe u zabrinjavajućoj situaciji.

2. sez., 7.-8. ep. - 19. travnja

Ryan i FBI nastavljaju loviti Lily Gray te su prisiljeni preusmjeriti potragu nakon što u Maxin život uđe nova prijetnja. U međuvremenu Joe, Emma i Mandy stižu u svoje posljednje skrovište, no ubrzo shvate da stvari nisu onakve kakve se čine.

Nakon tragičnog raspleta Ryan nastoji pronaći čovjeka koji je naučio Joea ubijati nadajući se da će tako pronaći nove odgovore. Istodobno se u kampusu Joe nastoji snaći, a Emma i Mandy čekaju da im otkrije svoj novi plan.

2. sez., 9.-10. ep. - 20. travnja

Ryan, Max i Weston otkriju informacije koje ih dovode bliže otkrivanju krtice unutar FBI-a, što dovodi do komplikacija. Istodobno Joe i Micah (gostujući glumac JAKE WEBER) provode plan koji prijeti kultu Korbanu da bi objavili poruku Ryanu i svijetu.

Joeova moć nad kultom Korbanom raste, a on pokreće smrtonosni plan koristeći se sljedbenicima koji izvršavaju njegove zahtjeve. U međuvremenu Ryan i Max smišljaju plan da kontaktiraju s Joeom nadajući se da će otkriti gdje se on nalazi, a Weston se sastaje s osobom iz prošlosti.

2. sez., 11.-12. ep. - 21. travnja

Smrtonosni masakr, za koji se misli da ga je izazvao Joe Carroll, dovodi Ryana i Max na veoma opasan teritorij. Međutim, kako se otkrivaju novi detalji, tako shvaćaju da se možda pojavljuje novi vođa. U međuvremenu Joe i dalje trenira kult Korban te Emmi i ostalima koji sumnjaju u njega potvrđuje svoje planove.

Nakon niza javnih osuda Joea i njegovih sljedbenika, Joeova je meta sin njegova suparnika. U međuvremenu je Ryan suočen sa šokantnom vijesti da se Claire ponovno pojavila, a Mandy donosi odluku koja je vodi do poznatog lica koje bi moglo uništiti sve ono za što se Joe trudio.2. sez., 13. ep. - 22. travnja

Ryan pronalazi lokaciju kampusa Korbana nadajući se da će se ubaciti u kult i uhvatiti Joea Carrolla, no ne ide sve po planu. U međuvremenu Claire zamoli Carrie da prenese poruku Joeu, a Weston donosi odluku koja će zauvijek promijeniti tijek njegova života.2. sez., 14. ep. - 23. travnja

Joe Carroll pokreće svoj konačni plan prijeteći brojnim životima, a Ryan i Mike svojski se trude zaustaviti ga i spriječiti smrt nevinih. U međuvremenu Claire donosi odluku koja je vodi na opasan teritorij, a Mark i Luke nastoje shvatiti koji će im biti sljedeći potez. 

 


 Tagovi