.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Sljedbenici, 13. - 15. studenog

Sljedbenici 03
,
hr_HR

Napeta kriminalistička serija prati akciju koja počinje kad ozloglašeni serijski ubojica Joe Carroll (Purefoy) pobjegne iz zatvora u kojemu služi smrtnu kaznu.

3. sez., 11. - 12. ep. - 13. studenog

Ryan osjeća posljedice noćnog opijanja uz buđenje pokraj nepoznate žene. Priznaje to Gwen koja ga ostavlja znajući koliko je postao nestabilan. On utapa tugu u alkoholu. Theo i Penny posjećuju luksuzno i sadističko odmorište za ubijanje i njegovu upraviteljicu Elizu koja im može pomoći pobjeći, ali pristat će samo ubije li on Ryana. Ryan surađuje s agenticom Lisom Campbell s kojom kopa po Theovoj prošlosti i doznaje da je njegova obitelj ubijena kad je on imao 10 g. Pronašli su ubojicu i saznali da mu je pomogla njegova polusestra Sophia (to je Pennyno pravo ime) nazivajući Thea demonom. Mark i Daisy pronalaze hakera i saznaju za Tomovu izdaju i traže Theovu pomoć. Tom nastavlja skrivati krivnju, ali nakon što agentica Sloan otkrije njegove laži, Tom je ubija tijekom borbe.

Theo se odlazi sastati s Daisy i Markom koji otkrivaju da postoji korumpirani agent FBI-a s kojim oni kane surađivati. Theo pristaje, ali postavlja svoje uvjete. Odlazi sastati se s Elizom koja je naredila njegovo ubojstvo, ali Theo ubija sve njezine ljude. Ryan i tim rade na nedavnim informacijama i otkrivaju lokaciju na kojoj bi se Theo i Sophia mogli skrivati. U međuvremenu se Tom pokušava riješiti svih dokaza s kamera u Maxinu stanu i trupla agentice Sloan, ali Mark i Daisy uhvate ga pritom i odluče ucijeniti. Theo odlazi Elizi koja popušta i pristaje pomoći mu da on i sestra i nestanu. Ryan i Max pronalaze Sophiju, ali Ryan je odvodi u svoj stan, a pritom je pod Joeovim utjecajem te muči Sophiju, a Max saznaje za Tomovu izdaju. Tom je prisiljen Mikea predati Marku, a nakon njihova dolaska, Tom je ubijen. Theo prisiljava Marka da poštedi Mikea da ga s Ryanom zamijeni za svoju sestru.

3. sez., 13. - 14. ep. 14. studenog

Ryan pristaje na Theovu razmjenu i Max obavještava o svojim namjerama. FBI otkriva njihovu lokaciju i saznaje za Tomovu izdaju. Mike pokušava pobjeći, ali Mark ga stjera u kut. Daisy Marku više ne vjeruje pa ga upuca u rame i on bježi. Theo je razmjenu organizirao u kazalištu s namjerom da ih sve pobije, ali Max zaustavlja Daisy. Dok oni bježe, Penny odbija otići bez osvete Ryanu. Vraća se da ga ubije, ali pritom ona pogiba, a Theo uspijeva pobjeći s Daisy. Ryan se vraća kući ponovno razgovarati s Gwen koja mu napokon otkriva da je trudna. Ryana ta vijest pogađa i on se vraća na odvikavanje. Max i Mike izjavljuju ljubav jedno drugomu, ali Mark im priređuje zasjedu u kojoj ubada Mikea četiri puta nožem u leđa. Kad je pošao ubiti Max, Mike je skupio preostalu snagu i upucao Marka. Max očajnički pokušava spasiti Mikea i zove pomoć.

Mike je odvezen u bolnicu i operiran. Gwen je pozvana pod zaštitu na Ryanov zahtjev i daje mu snimku s ultrazvuka. Theo razgovara s Elizom koja mu obećava izlaz iz zemlje nakon što ubije Ryana. Ryan se nakratko susreće s Elizom u njezinu hotelu nakon čega ona postaje paranoična i želi da Ryan ostane živ. Theo i Daisy otmu Mendez i njezinu obitelj prisilivši Ryana na susret s njima. Ryan je svjestan zamke i priprema teren oko kuće. Mendez bježi s partnericom, ali Daisy ju je ustrijelila. Max stiže i daje se u potjeru za Daisy i ubija je. Theo je ranio FBI-evu agenticu Barton i Ryanu postavio zamku.

3. sez. - 15. ep. - 15. studenog

Nakon što je mučio Ryana, Theo je ubio agenticu Barton da osveti Sophiju. Mike se budi u bolnici, a Max Lisi odaje Theovu lokaciju, a ona je zapravo Elizina krtica. Max i Lisa prate Theov trag, ali završe u slijepoj ulici. Eliza pronalazi Thea i svojim ljudima naređuje da ga muče dok ona ispituje Ryana da sazna što sve on zna o njoj. Premda on ništa ne zna, ona mu ne vjeruje i prijeti da će ubiti sve njegove znance. Ryan i Theo bježe, a Theo saznaje da je Gwen trudna. On kani dijete odgojiti kao svoje i pritom mu nauditi u što većoj mjeri. Prisiljava Lisu da mu pomogne, a zatim ranjava i otima Gwen. Nastaje potjera tijekom koje Ryan pogađa Thea u glavu i spašava Gwen. Međutim, Theo preživi i on i Ryan padaju niz vodopad. Theov je status nepoznat, a Ryan lažira vlastitu smrt i posjećuje Lisu u bolnici, svjestan njezine izdaje. Ispituje je o Elizi, a zatim ubija i nestaje iz njezine sobe nakon što se oglasi alarm njezina monitora. Naposljetku promatra Gwen i Max s Mikeom u njegovoj bolničkoj sobi i potajice nestaje kako bi uništio Elizu i njezinu skupinu.

Uzbudljive epizode serije 'Sljedbenici' ne propustite od ponedjeljka do petka na Domi TV!
 

 Tagovi