.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Sljedbenici, 11. ožujka

Sljedbenici 03 - 12
,
hr_HR

Napeta kriminalistička serija prati akciju koja počinje kad ozloglašeni serijski ubojica Joe Carroll (Purefoy) pobjegne iz zatvora u kojemu služi smrtnu kaznu.

3. sez., 1. - 2. ep.

Jednu godinu nakon završetka druge sezone Joe Carroll čeka izvršenje smrtne kazne. Ryan se pokušava okrenuti budućnosti i u vezi je sa ženom po imenu Gwen. Nakon što FBI otkrije tri tijela u hotelskoj sobi s porukom „Ryan Hardy laže“, on saznaje da se Mark Gray opet pojavio. Zabrinut je za Gweninu sigurnost i pokušava raskinuti njihovu vezu, ali ona to ne prihvaća. Saznaju da Mark sada ima sljedbenike i da oni kopiraju poprišta zločina u kojima su poginuli članovi Markove obitelji.

Markovi sljedbenici otet će FBI-eva agenta Jeffreyja Clarkea i pokušati ubiti njegovu ženu Annu. Nakon toga Mark će kontaktirati s FBI-em i dati im rok do 20.00 da kažu istinu o tome što se dogodilo Lily Gray. Ryan neće posjetiti Joea u zatvoru, nego dr. Arthura Straussa kako bi saznao više o Andrewu i njegovim motivima. Nakon što Jeffrey pobjegne od Markovih sljedbenika, kontaktirat će s Ryanom, a FBI će locirati poziv i saznati da dolazi iz Readinga u Pennsylvaniji. Jeffrey je ponovno uhvaćen i prisiljen na priznanje o FBI-evu protuzakonitu ponašanju pod prisilom uživo na internetu. Ryan, Max i Weston pronaći će njegovo tijelo u sanduku.

Epizode serije 'Sljedbenici' ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi