.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Sljedbenici, 10. - 11. ožujka

Sljedbenici 03
,
hr_HR

Doma TV donosi treću sezonu višestruko nagrađene kriminalističke serije 'Sljedbenici', s dobitnikom Zlatnog globusa Kevinom Baconom u ulozi FBI-eva agenta u lovu na zloglasnog serijskog ubojicu koji se istovremeno bori i s vlastitim unutarnjim demonima.

3. sez., 5. ep. - 10. ožujka

Ryan dolazi do spoznaje da se svim dosadašnjim događajima isključivo pokušavalo diskreditirati FBI kako bi se utjecalo na ishod Straussova suđenja. Daisy i ozlijeđeni Kyle ponovno su ujedinjeni s Markom, ali njihov je glavni cilj sigurno pobjeći od njega. Mark shvaća da su ga Kyle i Daisy samo iskorištavali. Sljedeća Kyleova i Daisyna meta jest izvjestiteljica Carrie Cooke koja je i ključni svjedok u suđenju. Carrie je oteta i ubijena te se optužnica protiv Straussa zbog toga odbacuje. FBI pronalazi Kylea, ali ne uspijeva zaustaviti odbacivanje optužnice te je Strauss oslobođen. Ryan, Max i Weston bit će suspendirani ne uspiju li do jutra dokazati da je Daisy povezana sa Straussom. Daisy se sastaje sa Straussom i pokušava ga napasti kriveći ga za Kyleovu smrt. U međuvremenu FBI-ev tim pronalazi adresu i locira Daisy i Straussa. Mike ostavlja Max samu sa Straussom i odlazi u potjeru za Markom koji bježi. Daisy napada Max, a zatim oslobađa Straussa i bježi. Epizoda završava Ryanovim planom odlaska u zatvor u posjet Joeu.

3. sez., 6. ep. - 10. ožujka

Ryan posjećuje Joea Carrolla u zatvoru kako bi ga zamolio da mu pomogne naći Arthura Straussa. Joe će pristati samo ako Ryan pristane redovito ga posjećivati sve do njegova smaknuća. Joe predlaže da istraže tko su Straussovi bivši učenici i provjere kojima bi se mogao obratiti za pomoć. FBI odlazi u Beacon u New York gdje ima neobično mnogo slučajeva nestalih osoba. Mjesni šerif ne želi pomoći timu. Međutim, zamjenik je mnogo susretljiviji. U međuvremenu se Strauss skriva u kolibi u šumi gdje čeka Thea, svojeg uspješnog bivšeg učenika. Theo toplo pozdravlja Straussa, ali ga nakon toga ubija pred Daisynim očima. Ryan, Mike i šerif pronalaze kolibu, a u njoj i ubijena Straussa.

3. sez., 7. ep. - 11. ožujka

Do Carrollova smaknuća preostaje još jedan tjedan, Ryan ga opet posjećuje nadajući se da će saznati tko je bio Straussov „najdraži učenik“. Joe mu govori da je Strauss sve svoje učenike držao jedne podalje od drugih da bi bili ovisni o njemu, uz nekoliko iznimki u kojima ubojice međusobno nisu znali tko su. Theo spašava Duncana Banksa i pritom ubija dvojicu američkih maršala. FBI ulazi u trag lažnim putovnicama koje su pronađene uz Straussa i povezuje ih s vladinim službenikom Luisom, ali Theo i Duncan do Luisa žele stići prije FBI-a. Max je oslobođena sumnje i smije se vratiti na posao. Tuckera je zatočio haker, a Donovan koji je zamijenio Ginu pretpostavlja da je Tucker haker i naređuje timu da ga što prije pronađe. Theo se vraća kući gdje otkriva da ima suprugu i djecu. Hardy počinje sanjati Joea.

3. sez., 8. ep. - 11. ožujka

Mike i Ryan počinju raditi na potrazi za Theom, ali u tome ih sprečava Donovan. Nakon što pronađu kuću punu Theovih stvari, saznaju da je on još vani. Prijateljica Theove supruge poziva ih na zabavu, ali pritom otkriva da je upoznata s nekim Theovim aktivnostima. Theo zbog toga ubija i nju i njezina supruga. Joe poziva Ryana na svoje smaknuće, ali Joe odbija poziv. Nakon što otkriju ubojstvo, Ryan i Mike saznaju Theovu lokaciju i njegovo pravo ime s pomoću njegove supruge. Međutim, Theo za to saznaje, ubija svoju suprugu i drogira svoju djecu. Nakon bijega kontaktira s Ryanom i zaklinje se da će mu uništiti život.

3. sez., 9. ep. - 11. ožujka

Ryan i Theo se obojica vraćaju Joeu, ali iz različitih razloga. Joe obećava Ryanu informacije o Theu, ali Ryan odbija razgovarati s njim. Theo angažira bivšeg vojnika da razgovara s Joeom o informacijama o nekim kodovima koje on ima, ali Joe ubija vojnika i potajice mu uzima sunčane naočale. U međuvremenu Max i Weston traže ukradeni laptop, ali Tom ga je uništio. Mark, koji sada ima podvojenu ličnost „Lukea“ koja ga vodi, približava se Daisy. Postižu kompromis i upotrijebit će njezin laptop u FBI-u u svoju korist. Zbog svih nedavnih događaja Ryan se zamalo opet okreće alkoholu, ali uspijeva se suzdržati. Doznaje se da je Gwen trudna.

Seriju 'Sljedbenici' pratite vikendom na Domi TV.
 Tagovi