Novi zapleti u životima mladih djevojaka iz Rosewooda, od 8. prosinca na Doma TV-u!

Doma TV donosi petu sezonu napete serije koja prati skupinu mladih djevojaka iz američkog gradića Rosewooda dok se suočavaju s velikim životnim promjenama i nenadanim intrigama. U ovoj sezoni, gledatelji će vidjeti kako će se djevojke nositi s povratkom Alison, za koju su dugo mislile da je mrtva, ali i hoće li napokon otkriti tko je tajanstvena osoba 'A.' koja im pokušava nauditi od samog početka serije.


Na početku serije, gledatelji su upoznali skupinu 16-godišnjakinja – Ariju (Lucy Hale), Hannu (Ashley Benson), Spencer (Troian Bellisario) i Emily (Shay Mitchell) – koje su se bavile tajanstvenim nestankom svoje najbolje prijateljice Alison (Sasha Pieterse). Nakon što su počele dobivati prijeteće poruke od nepoznate osobe koju znaju samo kao 'A.', pretpostavile su da je Alison zapravo živa i da je ona ta misteriozna osoba koja im pokušava nauditi prijeteći da će otkriti sve njihove tajne. Međutim, uskoro više ni u što nisu mogle biti sigurne.


Peta sezona donosi nove preokrete, intrige i zaplete koji će naizgled voditi prema razrješenju ove priče. Sezona na samome početku gledateljima otkriva što se dogodilo nakon velike završnice prethodne sezone, kada je nepoznata osoba s kapuljačom upucala Ezru, a djevojke su usto otkrile mnoge nove šokantne informacije. Djevojke shvate da je Ezra jedina osoba koja zna tko je zapravo 'A.', no ona se trenutačno bori za život i ne može im pomoći. Dok Aria provodi vrijeme u bolnici uz Ezru, ostatak društva smišlja zamku koja bi im trebala otkriti identitet osobe 'A.' Međutim, sve se šokiraju kada otkriju tko je upao u njihovu zamku. U ovoj sezoni, cijelo će društvo ponovno morati prilagoditi svoje živote još jednome saznanju – naime, pokazalo se da je Alison ipak živa. Njezin povratak u Rosewood utjecat će na sve koje je poznavala, posebice one s kojima je oduvijek bila bliska. U Rosewood će se vratiti i Hannin bivši dečko Caleb (Tyler Blackburn), koji se potpuno promijenio, no pitanje je hoće li ta promjena nabolje potrajati.
 

Više o seriji i likovima priočitajte na linku - Slatke male lažljivice

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju