.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Škorpion, 4. - 8. lipnja

Škorpion, 3. sezona
,
hr_HR

'Škorpion' je dinamična serija ispunjena akcijom i nadahnuta stvarnim događajima, koja prati tim društveno neprilagođenih genijalaca na čelu s jednako genijalnim, ali i pomalo ekscentričnim Walterom O'Brienom.

3. sez., 3. - 4. ep. - 4. lipnja

“It Isn’t the Fall That Kills You” – Nakon što je slučajno lansiran u svemir u raketi, Walter halucinira o Paige dok mu ponestaje kisika, a tim Škorpion daje sve od sebe kako bi ga vratili na Zemlju prije nego što se uguši.

“Little Boy Lost” – Tim Škorpion mora pronaći dječaka iz Ralphova razreda koji je nestao nakon što se na izletu sukobio s opasnim kriminalcem. U međuvremenu, Toby je sve bliže otkrivanju identiteta Happyna supruga.

3. sez., 5. - 6. ep. - 5. lipnja

“Plight at the Museum” – Jednostavan zadatak za tim Škorpion u Losanđeleskom prirodoslovnome muzeju zakomplicira se nakon što zateknu lopove usred krađe rijetkog dragog kamena radi materijala potrebnih za izradu nuklearne bombe.

“Bat Poop Crazy” – Netom prije Noći vještica, tim Škorpion mora se infiltrirati u golem špiljski sustav kako bi spriječio populaciju šišmiša da uništi sjevernoamerički ekosustav. Također, cijeli se tim maskira kako bi rekreirali fotografije s prošlih Noći vještica i tako pomogli Walteru oko nadolazeće imigracijske inspekcije.

3. sez., 7. - 8. ep. - 6. lipnja

“We’re Gonna Need a Bigger Vote” – Na sam dan izbora, dok budućnost demokracije visi o koncu, tim Škorpion dobiva zadatak da zaustavi skupinu koja američke predsjedničke izbore nastoji gurnuti u kaos.

“Sly and the Family Stone” – Tim Škorpion odlazi u Irsku u povodu prve obljetnice Meganine smrti, a Walter otkriva da bi otrovni oblak izazvan prirodnom katastrofom na obližnjem jezeru mogao ubiti čitavo selo. U međuvremenu Cabe i Toby nastoje ublažiti napetosti između Tima i Waltera.

 

3. sez., 9. - 10. ep. - 7. lipnja

“Mother Load” – Paigeina otuđena majka traži pomoć od tima Škorpion nakon što slučajno otkrije zaboravljeni nuklearni reaktor koji bi mogao eksplodirati svakog časa.

“This is the Pits” – Walter mora ući u smrtonosnu jamu katrana La Brea kako bi spasio ženu zarobljenu u katranu prije negoli joj ponestane kisika. U međuvremenu, Paigeina majka Veronica (Lea Thompson) „pomaže“ Ralphu, bez znanja svoje kćeri, povećati prodaju kolača.

3. sez., 11. - 12. ep. - 8. lipnja

“Wreck the Halls” – Tim Škorpion odlučio je provesti Badnjak u planinama, i to bez ikakvih elektroničkih uređaja. No odmor im se pretvara u noćnu moru nakon što naiđu na krijumčare oružja koji otmu Ralpha prilikom pokušaja bijega. Na kraju Tim donosi važnu odluku u vezi sa svojim položajem u timu Škorpion.

“Ice Ca-Cabes” – Nakon što tijekom rutinske misije u pustinji šrapnel od eksplozije ozbiljno ozlijedi Cabea, tim Škorpion mora zamrznuti njegovo tijelo kako bi mu spasili život.

Seriju 'Škorpion' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.
 Tagovi