novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Škorpion, 23. - 27. travnja

img placeholder
,
hr_HR

'Škorpion' je dinamična serija ispunjena akcijom i nadahnuta stvarnim događajima, koja prati tim društveno neprilagođenih genijalaca na čelu s jednako genijalnim, ali i pomalo ekscentričnim Walterom O'Brienom.

1. sez., 4. ep. - 23. travnja

Usprkos Cabeovu savjetu tim Škorpion kreće u Las Vegas na jednostavan zadatak u kasinu, no pljačka dovede do Walterova uhićenja, pa ostali moraju dokazati da je nevin.

 1. sez., 5. ep. - 24. travnja

Da bi popravili losanđeleski nuklearni reaktor koji je na rubu katastrofalnog kvara, Walter i tim nevoljko angažiraju problematičnog bivšeg člana.

 

1. sez., 6. ep. - 25. travnja

Tim Škorpion mora proći obveznu psihološku procjenu kako ih ne bi raspustili nakon optužbe da su uništili neprocjenjivo umjetničko djelo u pokušaju da zaštite drugo. U međuvremenu Paige zatraži pomoć tima jer Ralph ne želi ići na školsku zabavu za Noć vještica.

1. sez., 7. ep. - 26. travnja

Slučaj postane osoban za tim Škorpion kad tri zatvorenika pobjegnu iz zatvora, a jedan od njih je genijalni haker koji je bio primoran pomoći drugima ukrasti milijarde. U međuvremenu Paige se nosi s Ralphovim očekivanjima jer se vratio njegov otac.

 

1. sez., 8. ep. - 27. travnja

Tim Škorpion zatraži pomoć glazbenika koji je stvorio kontroverzni algoritam koji generira pop-hitove kako bi pronašli ubojicu glazbenog blogera. U međuvremenu Drew zamoli Waltera da mu pomogne zbližiti se sa sinom.

Seriju 'Škorpion' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.
 Tagovi