.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Škorpion, 21. - 25. svibnja

img placeholder
,
hr_HR

'Škorpion' je dinamična serija ispunjena akcijom i nadahnuta stvarnim događajima, koja prati tim društveno neprilagođenih genijalaca na čelu s jednako genijalnim, ali i pomalo ekscentričnim Walterom O'Brienom.

2. sez., 8. - 9. ep. - 21. svibnja
Tim Škorpion mora zaustaviti sabotirani podzemni vlak izvan kontrole u kojem se nalaze Paige i Ralph. A Toby se bori u svom prvom boksačkom meču u pokušaju da zadivi Happy.

Kako bi pomogli financirati Walterovo istraživanje kojim nastoji spasiti sestrin život, tim Škorpion prihvaća unosan posao za CIA-u koji ih odvede u potragu za tajnom letjelicom u misterioznom Području 51.

2. sez., 10. - 11. ep. - 22. svibnja
Tim Škorpion ucjenom nastoje primorati da provale u zgradu Ujedinjenih naroda i sudjeluju u ubojstvu opasnog trgovca oružjem. A Sylvester odvažnim potezom nastoji zaštititi Meganine želje.

Tim Škorpion i Walterovi roditelji u bolnici posjete Megan čije se stanje pogoršava, ali svi se nađu u karanteni zbog izbijanja smrtonosne gljivične zaraze.

2. sez., 12. - 13. ep. - 23. svibnja
Tim Škorpion odlazi na tajni zadatak na sveučilište kako bi pronašli hakera koji je upao u Federalnu rezervu i prijeti rušenjem svjetske ekonomije.

Na Badnjak tim Škorpion mora spriječiti katastrofu nakon što poplavne kiše naprave veliku pukotinu u brani, zbog čega bi cijeli jedan grad mogao nestati s lica Zemlje.

2. sez., 14. - 15. ep. - 24. svibnja
Kako bi spasili jedinicu Specijalnih snaga američke vojske od sigurne smrti, tim Škorpion suočit će se temperaturama ispod nule na Antarktici. A kad se Happy odvoji od tima i nestane u mećavi, Toby riskira život kako bi je spasio.

Sylvester upozna otuđenog oca, umirovljenoga generala, koji zamoli tim Škorpion za pomoć jer vjeruje da je afrički diktator otkrio smrtonosno oružje za masovno uništenje iz 2. svjetskog rata i da ga kani upotrijebiti.

2. sez., 16. - 17. ep. - 25. svibnja
Tim Škorpion pomaže NASA-i s tajnim lansiranjem rakete, ali primorani su sabotirati vlastitu misiju kad se žena s kojom je Walter izašao prethodne noći pojavi s bombom na prsima.

Kada snažan potres zatrese Los Angeles, tim Škorpion mora popraviti oštećeni plinovod kako bi spriječio eksploziju golemih razmjera.

Seriju 'Škorpion' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.
 Tagovi