.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Škorpion, 18. - 22. lipnja

Škorpion, 3. sezona
,
hr_HR

'Škorpion' je dinamična serija ispunjena akcijom i nadahnuta stvarnim događajima, koja prati tim društveno neprilagođenih genijalaca na čelu s jednako genijalnim, ali i pomalo ekscentričnim Walterom O'Brienom.

3. sez., 22. - 23. ep. - 18. lipnja

„Strife on Mars“ – Tim Škorpion angažira Kapper Aerospace Industries kako bi popravili njihov simulacijski biodom. Kad se sistem sruši, moraju pronaći par znanstvenika koji su živjeli unutra 11 mjeseci. Walter i Paige planiraju njihovu verziju djevojačke i momačke zabave.

„Something Borrowed, Something Blew“ – Na dan vjenčanja tim Škoprion dobiva slučaj u Wyomingu. Moraju spriječiti požar kako ne bi uništio telefonske žice, ali trebaju i stići u San Jose na ceremoniju. Walter otkrije Paige svoje osjećaje.

3. sez., 24. - 25. ep. - 19. lipnja

„Maroon 8“ – Na putu za Tahiti, zrakoplov tima se sruši na pusti otok. Sylvesterovo iskusto s ruba smrti dovede ga u situaciju naleta povjerenja dok Toby otkrije iznenađujuće tajne iz Happyne prošlosti.

„Scorp Family Robinson“ – Tri tjedna nakon rušenja zrakoplova, tim mora biti spašen prije sezone monsuna. Sylvester gubi razum u bunkeru s pet kameleona, dok Toby i Walter, svaki na svoj način, pokušavaju smisliti plan spašavanja.

4. sez., 1. - 2. ep. - 20. lipnja

U prvoj epizodi četvrte sezone tim „Škorpion“ mora surađivati sa starim neprijateljem Markom Collinsom kako bi spriječili nestanak čovječanstva, a Walter i Paige ne snalaze se baš najbolje u novoj vezi.

Tim „Škorpion“ nastavlja suradnju s neprijateljem Markom Collinsom kako bi spriječili događaj koji bi mogao dovesti do nestanka čovječanstva. Cabe u posljednji tren donosi odluku koja bi mogla okončati njegovu karijeru.

4. sez, 3. - 4. ep. - 21. lipnja


Kada krivolovci gotovo ubiju gravidnu ženku ugroženog jelena, tim „Škorpion“ nanovo stvara utrobu životinje kako bi spasili nju i mladunče. Također, Happy i Toby razgovaraju o budućnosti svoje obitelji.

Pri uklanjaju staroga nuklearnog projektila dolazi do nesreće te je tim „Škorpion“ izložen toksičnoj pari dok pokušava spriječiti nuklearnu eksploziju. Također, Paige pita Happy zašto je neprestano s njom i Walterom.

4. sez., 5. - 6. ep. - 22. lipnja

Dok prisustvuju tehnološkoj konvenciji, tim „Škorpion“ postaje talac skupine koja pokušava izvesti virtualnu pljačku.

Na Noć vještica tim „Škorpion“ preuzima slučaj u kojem treba dokazati postojanje duhova na brodu „Queen Mary“, ali nailaze na stvarnu katastrofu kad lociraju „brod duhova“ na kursu koji će dovesti do strašnog sudara.

Seriju 'Škorpion' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.Tagovi