.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Škorpion, 14. - 18. svibnja

img placeholder
,
hr_HR

'Škorpion' je dinamična serija ispunjena akcijom i nadahnuta stvarnim događajima, koja prati tim društveno neprilagođenih genijalaca na čelu s jednako genijalnim, ali i pomalo ekscentričnim Walterom O'Brienom.

1. sez., 20. - 21. ep. - 14. svibnja

Da bi zaštitili ključnu svjedokinju u slučaju protiv protiv opasnog narkokartela, tim Škorpion kreće u bijeg s kartelom za petama.

Walter napokon sazna dugo čuvanu Cabeovu tajnu o misiji u Bagdadu koja bi mogla zauvijek uništiti tim Škorpion. Paigein svijet se uzdrma kad Ralph ugrozi svoj život kako bi pomogao timu.

1. sez., 22. ep.; 2. sez., 1. ep. - 15. svibnja

Škorpion, rastrgan i nesiguran u svoju budućnost, mora se ujediniti na najvažnijoj misiji dosad: moraju spasiti Walterov život dok njegov automobil visi s litice u posljednjoj epizodi prve sezone serije Škorpion.

Nakon što je ruski satelit na nuklearni pogon izbačen iz orbite, novi direktor Domovinske sigurnosti ponovno okuplja tim koji ga mora skrenuti prije nego što detonira iznad južne Kalifornije. Uza sve to, u prvoj epizodi druge sezone serije Škorpion Paige i Walter moraju definirati što osjećaju jedno prema drugome nakon što se razotkrije da ga je Paige poljubila u bolnici.

2. sez., 2. - 3. ep. - 16. svibnja

Tim Škorpion odlazi na Kubu nakon što Cabea žena iz njegove prošlosti zamoli za pomoć pri hvatanju srpskog ratnog zločinca.

Kako bi spasio živote triju sudaca, Sylvester odlazi na tajni zadatak u savezni zatvor, ali nađe se u životnoj opasnosti i tim Škorpion kreće u akciju spašavanja.

2. sez., 4. - 5. ep. - 17. svibnja

Nakon eksplozije Walter, Cabe i Happy nađu se zarobljeni na dnu oceana s posadom tajne podmornice te se suočavaju s nedostatkom kisika i funkcijom samouništenja koja bi se mogla aktivirati u svakom trenutku.

Tim Škorpion odlazi na tajni zadatak u Kazahstan na set filma „Super Fun Guy” kako bi deaktivirali nuklearni projektil iz sovjetske ere koji se našao u rukama terorista.

2. sez., 6. - 7. ep. - 18. svibnja

Dvodijelna epizoda: Walterov pokušaj normalizacije pođe po zlu kada mu zlokobni virus napadne računalo i pretvori novu „pametnu” zgradu tima Škorpion u goruću smrtonosnu klopku te ugrozi život svih u njoj u ovoj specijalnoj epizodi serije Škorpion.

Dvodijelna epizoda: Walterov pokušaj normalizacije pođe po zlu kada mu zlokobni virus napadne računalo i pretvori novu „pametnu” zgradu tima Škorpion u goruću smrtonosnu klopku te ugrozi život svih u njoj u ovoj specijalnoj epizodi serije Škorpion.

Seriju 'Škorpion' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.


 Tagovi