.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Škorpion, 11. - 15. lipnja

Škorpion, 3. sezona
,
hr_HR

'Škorpion' je dinamična serija ispunjena akcijom i nadahnuta stvarnim događajima, koja prati tim društveno neprilagođenih genijalaca na čelu s jednako genijalnim, ali i pomalo ekscentričnim Walterom O'Brienom.

3. sez., 13. ep. - 11. lipnja

Nakon što je tim Škorpion prijevarom natjeran da izrađuje lažan novac za jednu stranu organizaciju odlučnu u namjeri da uništi američku ekonomiju, Paige se mora osloniti na prevarantske vještine svoje majke Veronice (Lea Thompson) kako bi ih spasila.

3. sez., 14. - 15. ep. - 12. lipnja

Tim Škorpion mora spasiti čovjeka zarobljenog na samom rubu goleme rupe koja prijeti potpunim uništenjem losanđeleskog vodoopskrbnog sustava.

Zadatak da pronađu izgubljeno gusarsko blago polazi po zlu nakon što Walter i Paige poslije eksplozije svog broda završe usred Pacifičkog oceana okruženi morskim psima.

3. sez., 16. - 17. ep. - 13. lipnja

Walter i Sylvester ubacuju se na međunarodno prvenstvo u šahu u pokušaju da izvuku američku špijunku prije negoli se razotkrije njezin pravi identitet.

Nakon što jednostavan zadatak čuvanja važne banke sjemenja pođe po zlu, tim Škorpion mora spasiti Happy, Sylvestera i Cabea koji počinju patiti od halucinacija opasnih za život temeljenih na njihovim strahovima.

3. sez., 18. - 19. ep. - 14. lipnja

Krhotine nastale zbog snažne oluje prijete da će Happynoj prijateljici Adi (Mary Mouser) probušiti sterilni balon u kojem je prisiljena živjeti zbog svog slabog imunološkog sustava. Tim Škorpion mora pronaći način kako da premjesti Adu na sigurniju lokaciju bez ugrožavanja njezina života.

Kako bi zaustavili širenje opasnog virusa, tim Škorpion mora u Amazoniji pronaći rijetku vrstu majmuna koja ima antitijela potrebna za lijek. U međuvremenu, Toby i Happy odlaze bračnom savjetniku (Penn Jilette) kako bi se pripremili za brak.

3. sez., 20. - 21. ep. - 15. lipnja

Tijekom popravljanja turbine vjetroelektrane, tim Škorpion mora spasiti Paige i Happy prije negoli kabel njihove gondole pukne i one padnu na tlo.

Tim Škorpion mora se usprotiviti naredbama strane vlade nakon što pronađu asteroid s DNK-om koji bi, dođe li u doticaj sa zrakom, mogao dovesti do smrtonosnih posljedica.

Seriju 'Škorpion' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV.

 Tagovi