.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Savršena nevjesta, 14. i 15. svibnja

img placeholder
,
hr_HR

Izvrstan dating show koji Savršenu nevjestu stavlja u neodoljivu poziciju da između 30 privlačnih muškaraca odabere onog pravog u reality showu koji se 23. travnja počinje prikazivati na Doma TV-u!

Subota 14. svibnja
Lisabon, Portugal, romantičan je i pulsirajući grad u kojem će Ali donijeti najvažniju odluku dosada. Pritisak će rasti jer Ali mora odlučiti koja će četvorica muškaraca imati priliku odvesti je doma da upozna njihove obitelji. Budući da je tjedan započeo uznemiravajuće, Ali i dalje ima ozbiljna pitanja o nekim kandidatima. Hoće li biti spremna da jednoga pusti da ode zauvijek?Dečki stižu u Lisabon, a Alin prvi pojedinačni spoj je s Robertom. Zajedno će istražiti Lisabon tramvajem te će zaigrano slikati svoju pustolovinu. Njihov dan završit će piknikom u dvorcu sv. Jorgea iz šestog stoljeća. No kada dođe vrijeme za ceremoniju ruža, hoće li Ali zaboraviti što osjeća prema njemu?

Nedjelja 15. svibnja
Ulozi su visoki kada se Ali vrati u SAD sa svoga uzbudljivog putovanja oko svijeta i počne njezino vrlo emotivno nabijeno putovanje diljem zemlje tijekom kojega će posjetiti Roberta, Chrisa L.-a, Kirka i Franka u njihovim rodnim gradovima. Njezina veza sa svakim od muškaraca postaje sve snažnija, ali neke će je obitelji staviti na ozbiljnu kušnju. Osim toga, koliko su neženje spremne za brak? Ali će to saznati od ljudi koji ih najbolje poznaju. Alina je prva stanica Tampa na Floridi, Robertov rodni grad. On je muškarac koji ju je oborio s nogu već prve večeri svojom seksi izvedbom salse i još je nije iznevjerio. Naći će se na kampusu njegova sveučilišta u Tampi, a on će je odvesti na svoja „polja snova“, gdje je bio slavni član bejzbolskog tima. Par će uživati u idiličnom danu bejzbola i ljubavi, no Ali je jako nervozna jer mora upoznati Robertova oca, strogoga bivšeg vojnog rendžera.Tagovi