.

 

Jamie Oliver: Kod kuće, 11. - 12. ožujka

img placeholder
05.03.2012. 11:12, DomaTV komentiraj pošalji

Jamie priprema različita jela od velške janjetine koju je Daphne donijela: hrskavi janjeći ražnjići i iznimno ukusno pečeno rame janjeta.

 
 

23.ep - 11. ožujka
Kvaliteta sastojaka čini ključnu razliku u jelima, a isto je i s janjetinom. Jamieja posjećuje Daphne, velška uzgajivačica ovaca pa razgovaraju o zabludama o mladoj janjetini, razlikama između janjetine, ovčetine i mesa jednogodišnje ovce te kako dobri uvjeti utječu na ukusnije meso. Jamie priprema različita jela od velške janjetine koju je Daphne donijela: hrskavi janjeći ražnjići i iznimno ukusno pečeno rame janjeta.

24.ep - 12. ožujka
Na pravoj vjetrometini Jamie nam objašnjava neočekivano bogati svijet zimskih salata. Vrt toliko toga pruža čak i u najtamnijim mjesecima! Od peršina do korijenja i otpornih biljaka: Jamiejeve gredice proizvode vojsku šarenih sastojaka za zimske salate.
 

Ocijeni: 44 glas(ova) 3,1
Okusi Hrvatske
Okusi Hrvatske, 7. rujna
03.09.2014 / 10:39
Okusi Hrvatske
Okusi Hrvatske, 31. kolovoza
27.08.2014 / 10:55
Okusi Hrvatske
Okusi Hrvatske, 24. kolovoza
20.08.2014 / 10:56

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se