.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Jamie Oliver: Kod kuće, 11. - 12. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Jamie priprema različita jela od velške janjetine koju je Daphne donijela: hrskavi janjeći ražnjići i iznimno ukusno pečeno rame janjeta.

23.ep - 11. ožujka
Kvaliteta sastojaka čini ključnu razliku u jelima, a isto je i s janjetinom. Jamieja posjećuje Daphne, velška uzgajivačica ovaca pa razgovaraju o zabludama o mladoj janjetini, razlikama između janjetine, ovčetine i mesa jednogodišnje ovce te kako dobri uvjeti utječu na ukusnije meso. Jamie priprema različita jela od velške janjetine koju je Daphne donijela: hrskavi janjeći ražnjići i iznimno ukusno pečeno rame janjeta.

24.ep - 12. ožujka
Na pravoj vjetrometini Jamie nam objašnjava neočekivano bogati svijet zimskih salata. Vrt toliko toga pruža čak i u najtamnijim mjesecima! Od peršina do korijenja i otpornih biljaka: Jamiejeve gredice proizvode vojsku šarenih sastojaka za zimske salate.
 



Tagovi