Tragovi zločina, 1. sezona

Tragovi zločina, 2. sezona
,
hr_HR

PON - PET 20.50

(Unforgettable), SAD, 2011., kriminalistička serija
Izvršni producenti: John Bellucci, Ed Redlich

 

ULOGE:

Poppy Montgomery ... Carrie Wells
Dylan Walsh ... Detektiv Al Burns
Michael Gaston ... Mike Costello
Kevin Rankin ... Roe Saunders
Daya Vaidya ... Nina Inara
Jane Curtin ... Jane Webster
Deanna Dunagan ... Alice
Marilu Henner ... Teta Evie

 

U seriji Tragovi zločina glume Poppy Montgomery kao Carrie Wells, zagonetna bivša detektivka koja pati od rijetkog medicinskog stanja koje čini njezino pamćenje besprijekornim. Svako mjesto, svaki razgovor, kao i svaki trenutak radosti i boli, zauvijek joj je urezan u pamćenje.

 

GLUME:

Poppy Montgomery kao Carrie Wells

Rođena je u Sydneyju, u Australiji, a preselila se u Los Angeles kao 18-godišnjakinja. Prvo pojavljivanje na TV-u bilo je u serijama Njujorški plavci i Za istim stolom. Zatim je glumila u TV-serijama Relativity i The Beat. Glumila je također u TV filmovima Savršen izbor, Pepeljugina družina, Ubojstvo za milijun dolara, Snježno čudo te je nedavno glumila i lik autorice Harryja Pottera, J. K. Rowling, u TV-filmu Čarolija iza riječi: Priča o J. K. Rowling.

Dylan Walsh kao detektiv Al Burns

Dylan Walsh je najpoznatiji po svojoj glavnoj ulozi u nagrađivanoj TV-seriji, Reži me. Ostala pojavljivanja na TV-u uključuju glavnu ulogu u Brooklyn Southu na mreži, zatim pojavljivanje u Everwoodu i u TV-filmovima Posljednje putovanje te Svjetlo iznad tame: Priča o Joan Brock. Walsh je debitirao u dugometražnom filmu Ondje gdje je srce.

Michael Gaston kao Mike Costello

Michael Gaston glumi detektiva Mikea Costella u CBS-ovoj novoj drami Tragovi zločina. Možda je kao glumac najpoznatiji po ulozi u seriji Jericho, koju su nahvalile i kritika i publika, ili kao Stan Fine u nagrađivanoj drami Daleko od raja. Ostale TV-uloge proteklih godina uključuju serije Rubicon, Terriers i Mentalist.

Kevin Rankin kao Roe Saunders

Kevin Rankin poznat je publici po svojim ulogama u TV-serijama Na licu mjesta i Friday Night Lights. Imao je također uloge u serijama Pravednik, Velika ljubav i Dva metra pod zemljom te je bio gost u serijama NCIS, Mentalist i Bez traga na mreži te u Laži mi i Izgubljeni. Na velikim ekranima Rankina ste imali prilike gledati u neovisnom filmu Just Pretend i J. Edgar.

Daya Vaidya kao Nina Inara

Daya Vaidya ima bogato iskustvo u filmovima i na TV-u. TV-uloge uključuju NCIS i Dva i pol muškarca na mreži te seriju Dexter. Dugometražni filmovi uključuju Metu, Motive 2 i neovisni film Blue. Vaidya je rođena u Kathmanduu u Nepalu. Njezina se obitelj preselila u Oakland u Kaliforniji kad su joj bile dvije godine.

Jane Curtin kao Jane Webster

Jane Curtin prvi je put privukla pozornost gledatelja u svome televizijskom debiju 1975. kao članica prve postave Not Ready for Prime Time Players u kasnovečernjoj hit-emisiji Saturday Night Live. Tijekom pet godina u toj emisiji kritika ju je hvalila te je dva puta nominirana za stvaranje mnogih nezaboravnih likova.

Deanna Dunagan kao Alice

Glumica dobitnica nagrade Tony, Deanna Dunagan glumi Alice u CBS-ovoj novoj dramskoj seriji Tragovi zločina. G. 2008. osvojila je Tony za ulogu Violet, ovisnice o tabletama iz obitelji u Oklahomi, u predstavi koja je osvojila Pulitzerovu nagradu, Kolovoz u okrugu Osage te koja je putovala od Broadwaya do National Theatrea u Londonu i Sydney Theatre Companyja u Sydneyju, Australiji.

Marilu Henner kao teta Evie

Marilu Henner trenutačno radi kao konzultantica na CBS-ovoj novoj dramskoj seriji Tragovi zločina. Kao jedna od šest ljudi kod kojih je ustanovljeno iznimno veliko autobiografsko pamćenje, Marilu je nedavno bila i dio specijala CBS-a 60 Minutes i 60 Minutes Australia. Ima i povremenu ulogu u seriji Tragovi zločina te glumi Evie Tripp, slobodoumnu tetu glavnog lika, Carrie Wells.

 

 

Ne propustite napete i uzbudljive epizode  kriminalističke serije ‘Tragovi zločina’ od ponedjljka do petka na Doma TV-u i uronite u sjećanja atraktivne detektivke! Više o seriji saznajte ovdje!Tagovi