.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Oprezno s anđelom

img placeholder
,
hr_HR

PON - PET 16.15

(Cuidado Con El Angel), Meksiko, 2008., telenovela
Televisa
Autor: Delia Fiallo
Redatelj: Víctor Manuel Fouilloux, Victor Rodriguez
Izvršni producent: Nathalie Lartilleux

ULOGE:
Maite Perroni….. 'Marichuy'
William Levy…..Juan Miguel San Roman
Helena Rojo…..Cecilia Santos de Velarde
Ana Patricia Rojo…..Estefanía Rojas
Laura Zapata…..Onelia Montenegro
Nailea Norvind…..Viviana

‘Oprezno s anđelom’ prvi je projekt na kojem se zajedno pojavljuju William Levy i Maite Perroni. Zbog izvanredne kemije ovi glumci snimili su ubrzo još jednu zajedničku telenovelu - ‘Pobjeda ljubavi’. Maite Perroni je za potrebe snimanja čak četiri puta oblačila vjenčanicu.

O PROTAGONISTIMA
Zvijezda ove telenovele Doma TV-a, atraktivni William Levy već je davno proglašen miljenikom žena diljem svijeta. William je rođen 29. kolovoza 1980. godine u Cojimaru na Kubi te je najstariji od četvoro braće. Preselio se u Miami prije svog petnaestog rođendana, a srednju školu pohađao je u Floridi gdje se posvetio svojoj velikoj ljubavi, baseballu. Nakon upisa na fakultet William je od njega odustao te se odlučio posvetiti glumi. Glumio je u raznim serijama, glavnu ulogu je dobio u telenovelama 'Pobjeda ljubavi', 'Oprezno s anđelom' i 'Magična privlačnost'. Levyja su gledatelji su upoznali u 'Zamci' te raskošno produciranoj 'Strasti'. Potvrđeno je da će se Levy pojaviti i u trećoj sezoni serije Mujeres Asesinas. Levy se pojavio i u video spot latino dive Jeniffer Lopez 'I'm into you' te su se pojavila šuškanja kako popularna pjevačica nije odoljela njegovim čarima. Sudjelovao je u showu Ples sa zvijezdama u koje mu je partnerica bila Cheryl Burke te je osvojio treće mjesto. Nedavno je objavljeno kako je Levy dobio naslovnu ulogu u novoj sapunici 'Tormenta'.

Zanimljiv je podatak kako je ovaj mladi kubanski glumac i bivši model 2009. godine prihvatio katoličanstvo. Popularno lice meksičkih telenovela nalazi se i ove godine na listi 50 najljepših ljudi na svijetu prema španjolskom izdanju časopisa People. William Levy ima sina Christophera i kćerku Kailey s meksičko–američkom glumicom Elizabeth Gutierrez. William Levy je prije nekoliko mjeseci putem službenog twittera pozdravio i sve hrvatske fanove.‘Danas želi poslati poseban pozdrav ljudima iz Hrvatske za njihove lijepe poruke upućene meni’.

Maite Peroni je rođena 9. ožujka 1983. te je popularna meksička glumica i pjevačica koja se proslavila po ulozi u telenovelama 'Oprezno s anđelom', 'Rebelde' i 'Moj grijeh'. Pjevačku slavu ova je glumica stekla kao članica benda RBD. Podrijetlom je iz Italije, ali je rođena u Meksiku. Prvi veliki uspjeh Maite je ostvarila u seriji 'Rebelde' . Nakon raspada benda snimila je tri pjesme za telenovelu 'Oprezno s anđelom' i 'Moj grijeh'. Ovo joj je druga suradnja s Wiliamom Levyjem. Maite snima novu telenovelu 'Cachito del cielo'. U njezin opus spadaju i uloge u filmovima snimljenima ove godine 'El arribo de conrado sierra' te 'Hola y Adios'. Mlada Maite je za ulogu Marichuy u ovoj telenoveli dobila nagradu Premios TVyNovelas. Također redovna je na listi najljepših osoba prema časopisu People.

O RADNJI
Kada se Marichuy rodila njezina majka, misleći kako umire, ostavila ju je svećeniku da se brine za nju. Svećenik ju je odveo u sirotište iz kojeg je Marichuy kao 14-ogodišnjakinja pobjegla. Odrastajući na ulici lijepa se djevojka suočila s mnogobrojnim opasnostima, a najveći šok je doživjela kako ju je pijanac pokušao silovati. To iskustvo stvori kod Marichuy odbojnost prema muškarcima te joj priušti stalne noćne more. Candelaria je skromna peračica rublja koja preuzme brigu o lijepoj djevojci. Marichuy se jednog dana nađe u nevolji te završi na sudu, a u njezinu obranu stane markantni Juan Miguel San Roman. Juan Miguel je bogati psihoanalitičar koji je nesretno oženjen s Vivianom, ženom zainteresiranom samo za zabavu i užitak. S Juanom Miguelom u njegovoj kući još žive njegova i Vivianina kćer Mayita, njegova sestra Rocio i Vivianina majka Onelia. Viviana uskoro ostavlja supruga te lažira svoju smrt. Juan Miguel postane udovac, a opčinjen nevinošću i anđeoskom ljepotom Marichuy preuzima skrb nad njom.

O LIKOVIMA

Marichuy
(Maite Perroni)

Siromašna djevojka iz susjedstva. Ona je draga, slatka, vrckasta i buntovna. Njezino djetinjstvo je bilo ispunjeno tugom, no unatoč tome kroz život korača uzdignute glave i pozitivnim stavom.

Juan Miguel
(William Levy)

Zgodan, ozbiljan te brižan muškarac. Muče ga problemi iz prošlosti, a u svom poslu je izvanredan. Njegova opčinjenost s Marichuy ubrzo preraste u veliku ljubav. Njegova bivša žena učinila ga je skeptičnim prema životu. Obožava svoju kćerku.

Estefania
(Ana Patricia Rojo)

Atraktivna, tašta, sebična i ambiciozna žena. Ona je odlučna i nemilosrdna te će sve napraviti kako bi se popela na ljestvici. Želi uništiti Marichuy te se pretvara kako je ona prava kćerka Marichuyinih bioloških roditelja.

 Tagovi