.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Marisol, 20. - 24. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Klasik među telenovelama, Marisol i Erika Buenfil vraćaju se na ekrane.

21.-22.ep - 20. veljače
G. Alonso kaže Leonardu i Amparo da ne smiju reći Marisol istinu prije Božića. Mariano shvati da mu je Mario ukrao slike. Marisol kaže Mimí da je Rosendo zanima samo kao prijatelj. Amparo se zakune pred Joséom Andrésom da će otjerati Marisol iz kuće po svaku cijenu. Leonardo ispituje Marisol o njezinoj majci. Rubén pomisli da je Rossana Albertova djevojka, ali on mu objasni da je zaručena za Joséa Andrésa. Rossana kaže Marianu da nema namjeru saznati je li otac djeteta koje čeka Alberto ili José Andrés. José Andrés zamoli Mimí da se založi za njega kod Marisol, ali ona ga izvrijeđa i kaže mu da Marisol voli drugoga. Amparo se ušulja u Marisolinu sobu.
Amparo uništi Marisolinu periku. Mimí kaže Joséu Andrésu da je Rosendo lud za Marisol. Marisol kaže Joséu Andrésu da joj je periku sigurno uništila njegova majka i zamoli ga da ništa o tome ne govori g. Alonsu. Paco nagovara Mimí da se vrati u stari stan. Mario kaže Amparo da ga je Marisol ostavila pred vjenčanje, a ona mu ponudi svoju pomoć da se osveti. Teresa otkrije nešto neobično u ugovoru koji je sastavio Mariano. Mimí kaže Rosendu za Marisolin ožiljak. Rubén se začudi kada mu José Andrés kaže da voli djevojku po imenu Marisol. G. Alonso razljuti se kada mu Mimí kaže da se Marisol bolje osjeća otkad joj Rosendo udvara. Amparo je ljubomorna jer se Mariano zanima za njezinu sestru. Marisol čuje kako Rosendo govori g. Alonsu da ju je izveo iz sažaljenja. Carmen kaže Alejandri da je Amparo prije udaje za Leonarda bila siromašna tajnica. Leonardo se zabrine kada Teresi pozli drugi put u danu. Marisol kaže Mimí da ju je Rosendo pozvao van iz sažaljenja i da želi odmah otići iz kuće.

23.-24.ep - 21. veljače
Na odlasku iz kuće Marisol i Mimí izvrijeđaju Rosenda. José Andrés kaže djedu da će Marisol doći pregledati njegov prijatelj s fakulteta. Sulema predloži Marianu da se udruže u ucjenjivanju Leonarda. Rosendo kaže g. Alonsu da je Marisol otišla iz kuće jer je čula njihov razgovor. José Andrés zamoli djeda da ne ponavlja s Marisol pogrešku koju je napravio sa svojom kćeri. Mariano kaže Leonardu da ga Sulema neće prestati ucjenjivati i kaže mu da će je se za njega riješiti. Amparo dođe u četvrt i ponudi Marisol novac da nestane iz grada. José Andrés nagovara Marisol i Mimí da se vrate u kuću jer u četvrti nisu sigurne zbog Marija. José Andrés prizna djedu da Rossana čeka njegovo dijete, ali voli drugu ženu. Amparo stavi Burundangu pod pladanj za Marisol, a kada Mimí otvori u prozor u sobi, kanarinac odleti kroza nj.
Mimí je očajna što je Burundanga odletio. Leonardo zatraži Amparo rastavu. Basilio kaže g. Alonsu da je Amparo pustila Mimína kanarinca. U Leonardovu uredu Sulema pljusne Teresu. José Andrés kaže Rossani da će priznati njezino dijete, ali neće se njome oženiti. Marisol prizna g. Alonsu da voli Joséa Andrésa. Leonardo kaže Teresi da se nikada neće riješiti Suleme osim ako je ne ubije. G. Alonso kaže Marisol da Joséa Andrésa mora izbiti iz glave. Mario kaže Amparo da će se riješiti Marisol i g. Alonsa kad ona to poželi. Mimí dobije novoga kanarinca na dar od g. Alonsa. Mariano upadne u Mariov stan, pretuče ga i odvuče Amparo sa sobom. G. Alonso pozove Carmen da ostane živjeti u kući sa svojom kćeri. Marisol kaže Joséu Andrésu da ga ne voli, ali on joj ne povjeruje. José Andrés poludi kada zatekne Rosenda i Marisol zajedno u vrtu i Marisol mu kaže da su u vezi.

25.-26.ep - 22. veljače
José Andrés kaže Marisol da je uvidio kakva je žena. Rosendo kaže Marisol da mu je žao što nije istina da hodaju. Carmen i Alejandra odluče ostati u kući. Amparo kaže Leonardu da je njihov brak dobar posao i da mu nikada neće dati rastavu. José Andrés dođe u bar u kojem su Alberto i Rossana, ali Rossana se uspije iskrasti. Mario nazove Amparo i kaže joj da je nabavio bočicu otrova za njezin plan. G. Alonso kaže Marisol da će uskoro saznati zašto je toliko treba uz sebe. Rossana kaže Marianu da mora nagovoriti Joséa Andrésa da se oženi njome ako ne želi da svi saznaju za njegovu vezu s Amparo. José Andrés prizna djedu da je zaljubljen u Marisol. G. Alonso posjeti Sofíjin grob s Marisol i zamoli je da ga nikada ne napusti. Mariano kaže Leonardu da Rossana čeka dijete Joséa Andrésa. Amparo natoči otrov u čašu g. Alonsa.
Mimí slučajno sruši čašu u koju je Amparo ulila otrov. Sulema kaže Marianu da mora Leonarda nagovoriti da se rastane od Amparo jer ga vara. Leonardo kaže Amparo da se José Andrés ne želi oženiti Rossanom. G. Alonso kaže Basiliju da se boji reći Marisol da mu je unuka jer mu možda neće oprostiti za ono što je učinio njezinoj majci. Mariano pozove Carmen na piće u svoj stan i ondje ju poljubi. Basilio se zabrine kad zatekne Joséa Andrésa kako drhti. Doktor kaže obitelji da je José Andrés imao živčani slom te da ga trebaju nadzirati da si ne bi naudio. Amparo izbaci Marisol iz sobe Joséa Andrésa. G. Alonso pokuša se uspeti do sobe Joséa Andrésa. Leonardo kaže Teresi da ne želi da njegov sin ponovi njegove pogreške. Mario napravi otisak Amparoinih ključeva. Rossana zamoli Marisol da pazi na Joséa Andrésa.

27.-28.ep - 23. veljače
Nakon što ga Marisol odbije, José Andrés opet dobije napad. Mariano donese Carmen ugovor o najmu njezina lokala i pozove je na večeru. Marisol kaže g. Alonsu da je stanje Joséa Andrésa plaši. Mariano kaže Amparo da neće viđati njezinu sestru ako ona ostavi Marija. Teresa kaže Leonardu da je ugovor koji je Mariano sastavio sumnjiv te da bi ga trebao držati na oku. José Andrés u bunilu kaže g. Alonsu da izbaci Marisol iz kuće. Carmen kaže Marianu da misli da je Amparo zaljubljena u njega. Marianov plaćenik puca na Sulemu. Marisol zatekne krvavu lutku u krevetu, a Amparo je optuži da ju je sama ondje stavila da bi se umilila Joséu Andrésu. Mariano kaže Amparo da Leonardo viđa Teresu. Sulema optuži Leonarda da je htio ubiti i ucijeni ga je imenuje partnericom u tvrtki. Amparo zatraži Leonarda da otpusti svoju tajnicu. Mario provali u kuću obitelji Garcés del Valle, pokrade dragocjenosti i probudi Marisol.
Mario zaprijeti Marisol da će je ubiti ako ga oda. Obitelj shvati da je netko ukrao dragocjenosti i uzeo stvari iz sefa. Policija zaključi da nema znakova provale i da su svi ukućani mogući počinitelji. José Andrés kaže g. Alonsu da više ne osjeća ništa i da nakon svadbe neće živjeti u kući da ne bi viđao Marisol. Leonardo zaprijeti Amparo da će je povući za sobom ako mu naškodi. Mariano pozove Carmen na putovanje. Marisol kaže Pacu da će nabaviti novac za operaciju gđe Rosite, ali uto dođe Mario i pokaže majci novac. Policajci kažu g. Alonsu da sumnjaju na Rosenda. Mario kaže Marisol da mu je Amparo dala ključeve od kuće.

29.-30.ep - 24. veljače
Policajci optuži Rosenda za krađu jer je već bio u zatvoru, ali g. Alonso stane na njegovu stranu. Mario zaprijeti Marisol smrću ako ga oda. Doktor kaže Joséu Andrésu da pati od depresije. Teresa kaže Marianu da joj je kupoprodajni ugovor sumnjiv. Marisol optuži Amparo da je dala Mariju ključeve od kuće. Paco poljubi Mimí. Rossana zatekne Marisol kako ljubi Joséa Andrésa i uzbuni sve ukućane. Amparo kaže g. Alonsu da je Marisol bila u krevetu s Joséom Andrésom, ali Carmen se zauzme za nju. Teresa posjeti Mariana i zatraži ga više informacija o ugovoru. Marisol kaže g. Alonsu da joj majka nikada nije pokazala grob njezina oca. Alejandra upita Marisol kada je prvi put spavala s muškarcem. Marisolin otac kaže Pascualu da će posjetiti g. Alonsa da bi izvukao nešto novca. José Andrés napadne Marisol.
José Andrés stane gušiti Marisol, ali uspije se svladati. Marisol mu prizna da je zaljubljena u njega, ali nagovori ga da budu samo prijatelji. Carmen kaže Amparo da zna da je zaljubljena u Mariana. Načelnik Romero javi obitelji da policija više ne sumnja na Rosenda. Teresa kaže Marianu da neće Leonardu reći ništa o njegovoj prijevari ako mu on ne kaže da ona umire. Marisol čuje kako Ledesma traži novac od g. Alonsa da joj ne kaže istinu. Mario kaže Sulemi kako je okrao g. Alonsovu kuću. Teresa padne niza stube. Marisol kaže Joséu Andrésu da Rogelio za nju nije otac jer je napustio nju i njezinu majku. Marisol kaže Amparo da će reći g. Alonsu da je Mariju dala ključeve kuće. Teresina sestrična prepozna njezino tijelo u mrtvačnici. Marisol uđe u sobu kada José Andrés govori g. Alonsu da je ne može voljeti kao sestru.

 

 


 Tagovi