.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ljubav na kocki, 8. - 12. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Gabriel potpali požar na imanju. Julio kaže Juliji da neće prodati stoku Gabrielu jer ne želi da bude moćniji od njega. Julia kaže Gabrielu neka ne računa na tatinu stoku jer mu je neće prodati.

17.-18.ep - 12. listopada
Gabriel potpali požar na imanju. Julio kaže Juliji da neće prodati stoku Gabrielu jer ne želi da bude moćniji od njega. Julia kaže Gabrielu neka ne računa na tatinu stoku jer mu je neće prodati. Kaže mu da je Soledad vidjela kako se ljube. Gabriel kaže da Soledad zna da on voli Juliju. Julia mu kaže da ga nikad neće zavoljeti. Casandra kaže Juliju da joj obeća da Gabriel Duran nikad neće ući u njihovu obitelj jer je pohlepan i želi preko noći steći bogatstvo. A to će najlakše postići ženidbom njegovim kćerima. Julio kaže da katkad ima osjećaj da je Casandra ljubomorna, ali da nikad neće dopustiti da mu se kćeri udaju za Gabriela. Lorenzo kaže Leandru da mu ispriča što se događa na Gabrielovu imanju. Leandro kaže da je riječ o borbi za ženu. Eva pokušava zavesti Gabriela, ali on je odbije. Eva je Gabrielu rekla kako želi reći svima da on ima nešto sa ženom Julia Montanaa, a on joj naravno zaprijeti da to ne čini. Eva ga pokuša zavesti, ali on je odbije jer od tog nikad neće biti ništa. Gabriel se iznenadi kad u sobi zatekne Soledad. Ona kaže da je htjela samo porazgovarati. Gabriel kaže neka ne tumači pogrešno njegovu ljubaznost jer on osjeća samo prijateljstvo i dragost, te da će ostati prijatelji. Alvaro kaže Juliju da je Julia kockala s Gabrielom i da je izgubila pastuhe koje joj je darovao, te Julio napadne Juliju. Ona kaže da samo ulaže u kocku svoju imovinu. Gabriel kaže Juliji da je voli više nego ikog. Ona odgovori da i ona njega voli i da je ljubomorna na Evu. On je zamoli da mu da godinu dana i tad će se vjenčati. Francisco prigovori Juliju da je zaprijetio radnicima da ne smiju raditi za njega i Gabriela.

9.-10.ep - 8. listopada
Justo kaže svojim čuvarima da mu se Gabriel narugao i neka ga ubiju. Julia kaže ocu da je oduvijek bio slijepih očiju jer nikad nije vidio da su Alvarove dječje nepodopštine prerasle u zlobu. Gabriel kaže Franciscu da oni koji ga traže znaju gdje je i da će vjerojatno doći po njega. Preporuča mu da ode. Casandra kaže Clari da ako se ne pojave njezine naušnice, optužit će je pred Juliom za krađu. Casandra kaže Juliji da zna da je otišla k Gabrielu i da je spavala s njime. Julia joj podrugljivo odgovori da je uživala jer Gabriel zna ugoditi ženi. Justovi čuvari dolaze na Gabrielovo imanje i odvedu ga na rijeku. Ondje počne naguravanje i Gabriel biva ranjen.
Gabriela su ranili Justovi čuvari. Pada u rijeku. Čuvari odlaze misleći da je mrtav. Soledad prigovori Juliji jer je spavala s Gabrielom. Julia razjasni da to nije istina, da ju je Gabriel silom poljubio, a ona ga je udarila. Soledad kaže da ga je ona molila poljubac i odbio joj ga je dati. Kaže da ga voli, ali da on vidi samo Juliju. Macario kaže Franciscu da su dvojica stigla u selo i traže Gabriela. G. Melquiades je mrtav. Francisco kaže da je Gabriel netragom nestao. Francisco kaže Juliju i camilu da se dogovorio s Gabrielom da će voditi brigu o imanju dok se on ne vrati. Ako se ne vrati, on postaje vlasnikom. Julio kaže Casandri da odgode vjenčanje zbog korote za Gabrielom i Melquiadesom. Ona mu odgovori neka zauvijek otkaže vjenčanje i ode. Ignacio kaže Franciscu da sada kada je Gabriel mrtav, imanje pripada Franciscu. Francisco na to odgovori da se ne može tvrditi da je Gabriel mrtav. Chepe nađe teško ranjenog Gabriela.

11.-12.ep - 9. listopada
Chepe kaže Juliji neka odluči želi li život ili smrt. Casandra optuži Claru da je ukrala naušnice. Clara objasni da je Lazara bacila uroke na nju kako se ne bi udala za g. Julija. Casandra kaže Juliji da će se udati za njezinog oca. Predloži joj da se slažu, jer nema razloga za mržnju. Julia neće dopustiti da dođe do tog braka. Esther traži da Francisco otjera Evu. On joj kaže neka ona ode, ako joj Eva nije draga. Esther smatra bi trebao bi vratiti imanje njezinom ocu, ako je Gabriel Duran mrtav. Francisco odgovori da su on i Gabriel imali projekt i provest će ga do kraja, te neće dopustiti da njezin otac prokocka imanje. Gabriel dolazi k svijesti i kaže Juliji da ju voli otkad su se upoznali. Poljube se. Julia odgovori da i ona njega voli. Julia kaže Soledad da ju boli njezina patnja za Gabrielom i povjeri joj da je živ i uskoro će ju odvesti k njemu. Julio kaže Juliji da je ona njegova glavna nasljednica, budući da je jedina sposobna održati imanje. Želi da mu kćer stoji u prvom redu na vjenčanju, te samo vrag ili Bog mogu spriječiti taj brak. Julio kaže Ignaciju da ubrza vjenčanje s Casandrom, jer otac Jesus mora hitno otići. Zamoli ga da mu bude kum i preda mu mladenku. Napomene kako moraju ustrajati na braku Julije i Francisca. Chepe pita Gabriela što kani sada kada se oporavio. Gabriel kaže da će riskirati i neće napustiti San Gaspar. Potom bunca u groznici. Julia kaže Chepeu da moraju otići po liječnika. Francisco, Esther, Ignacio, Marcial i Eva su zapanjeni kada ugledaju Juliju i Chepea kako dovode živog Gabriela.

13.-14.ep - 10. listopada
Francisco smatra da su mu Chepe i Julija morali reći da je Gabriel živ. Zatim objasni Gabrielu zašto su njegovi roditelji na imanju. On odgovori da je imanje zajedničko, ali bi se mogle izbjeći mnoge prepirke kad roditelji ne bi bili tamo. Casandra se potuži Juliju da ju je Julia udarila. On ju u napadu ljutnje pokuša ošamariti. Naloži joj da se mora ispričati Casandri, ali Julia tvrdi da se Casandra treba ispričati, jer je uvrijedila uspomenu na njezinu mamu. Casandra kaže Alvaru da će dobiti samo djelić imanja, a Julia će biti većinska nasljednica, budući da je Juliova mezimica. Julia kaže Chepeu da se moli kako ne bi došlo do tatinog vjenčanja. Casandra i Julio se vjenčaju, a ona se onesvijesti kada ugleda Gabriela.

15.-16.ep - 11. listopada
Gabriel i Francisco igraju domino i pobijede Julija i Juliju. Gabriel traži da mu prodaju stoku. Clara pokuša objasniti Juliji da je skinula uroke, jer bi g. Julio umro od tuge. Julia kaže da će više patiti kada čuje da se Casandra udala zbog novca i neće joj to oprostiti. Francisco pita Gabriela zašto je otjerao Evu s imanja. On odgovori da se zaljubila u njega, a on joj ne može uzvratiti ljubav. Ramon kaže Alvaru da zadrži ček koji je uzeo Ignaciju. Francisco optuži Gabriela da su njegovi roditelji mrtvi, jer ih je otjerao s imanja. Lazara kaže Franciscu da su joj roditelji ubijeni i to nije učinio Gabriel Duran. Francisco prijeti Gabrielu pištoljem. Gabriel i Francisco se potuku, a Francisco mu govori da neka ne bude kukavica i prihvati dvoboj. Julia pokušava uvjeriti Francisca da je dvoboj smiješan i nepotreban i pokuša ga razoružati. Pokuša razuvjeriti i Gabriela, ali ovaj odgovori da je netko ovdje suvišan. Julia kaže da su budale i neka se pobiju. Julia kaže gradonačelniku za Gabrielov i Franciscov dvoboj i oboje to spriječe. Macario kaže da su dvoboji zabranjeni i da će ih uhititi. Julia kaže Gabrielu da mu neće više spašavati život. Julio naredi Juliji da se udalji od Gabriela i zbliži se s Franciscom. Gabriel kaže Franciscu i Juliji da će spaliti imanje jer mu budi ružne uspomene. Kaže Franciscu da ako će se boriti za Julijinu ljubav, on prihvaća borbu.Tagovi