.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ljubav i kazna, 4. - 8. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Ahmet Moran koristi pištolj s Haldunovim i Mustafinim otiscima prstiju koji se nalazi u njegovu posjedu kao adut i prijetnjama pokušava natjerati gđu Šahnur na posao s drogom.

38.ep, ponedjeljak 4. ožujka

Savaš donosi tešku odluku i kaže Jasemin da je oženjen s Čiček. Palino se stanje poboljšava iz dana u dan, no Fidan nije zaboravila razgovor koji je Palu doveo do srčanog udara. Šahnur kaže Čiček da Jasemin ima dijete. Šahnur misli da je Savašova i Jaseminina veza okončana i vjeruje da će ta činjenica raditi u Čičekinu korist.

39.ep, utorak 5. ožujka

Šahnur je javila Savašu kako je Yavuz, ubojica Nazaninog supruga izašao iz zatovra. Yavuz izlazi iz zatvora nakon što je odslužio kaznu za ubojstvo Savaševog šogora. Yavuz je Čičekin brat, sin Ahmeta Morana. Čiček je uzrujana zbog toga. Yavuz se prisjeća ubojstva. Čiček se čuje s Yavuzom. Yavuz na putu u Van susretne prelijepu djevojku. U Vanu svi dočekuju Yavuza kao pravog heroja. Savaš i yavuz se susreću.

40.ep, srijeda 6. ožujka

Dok se Čičekin brat Javuz još oporavlja od šoka zbog posjeta Baldarovima, ponovno dolazi pred Savaša s iznenađenjem. Pala dolazi Šahnur s molbom u kojoj zahtijeva da se suoči s Ahmetom Moranom. S Javuzovim posjetom kući Nazan se potpuno zarati s obitelji i sad jedino uporište vidi u Bori.

41.ep, četvrtak 7. ožujka

Haldunove i Mustafine nepodopštine uzrokuju ponovni izlazak starih nesuglasica između Šahnur i Ahmeta Morana na vidjelo. Mehmetova tajna se saznala, pa kako bi se osvetio, priređuje Savašu i Jasemin nevolje kojima se nisu nadali.

42.ep, petak 8. ožujka

Jasemin je jako sretna kad je Savaš iznenadi kućom i počinje sanjariti kako će napokon moći živjeti kao obitelj. Ahmet Moran koristi pištolj s Haldunovim i Mustafinim otiscima prstiju koji se nalazi u njegovu posjedu kao adut i prijetnjama pokušava natjerati gđu Šahnur na posao s drogom.Tagovi