Klub otpisanih

img placeholder
,
hr_HR

Ne baš sveti hodnici državnog koledža Greendalea za mnoge imaju razna značenja. Brbljavom odvjetniku Jeffu Wingeru jedina su prilika da zadrži posao.

1.ep, srijeda 1. svibnja

Ne baš sveti hodnici državnog koledža Greendalea za mnoge imaju razna značenja. Brbljavom odvjetniku Jeffu Wingeru jedina su prilika da zadrži posao. Nakon što je otkriveno da je diplomu stekao na sveučilištu Columbiji, ali ne onom u New Yorku, oduzeta mu je dozvola za rad. Naloženo mu je da ispravi pogrešku i Jeff se upisao na Greendale. Budući da ima istančan osjećaj kako se najlakše izvući, Jeffova je prva postaja ured profesora Duncana, predavača kojem je 2002. g. pomogao da se oslobodi optužbe za vožnju u pijanom stanju. Da bi šutio o tome da je optužba odbačena jer nisu igrali baš sasvim moralno, Jeff sada želi da mu Duncan da sve odgovore za sva pitanja za svaki od svojih kolegija.

2.ep, četvrtak 2. svibnja

Jeff ponovno kasni na sastanak grupe za učenje pa Britta poziva ostale da joj se pridruže na prosvjedu koji organizira u čast ubijenoga gvatemalskog novinara. Annie i Shirley pristaju, a Jeff ne razmišlja gotovo ni o čemu osim kako izaći s Brittom. Ona je i dalje neuhvatljiva, ali ostavlja mu dovoljno nade da ne odustane. Istodobno, pred Jeffom je izazov. Unatoč naporima da bude s Brittom, u paru s Piercom mora napisati kratku dramu za sat španjolskoga.

3.ep, petak 3. svibnja

Jeff traži lagan kolegij kojim će ispuniti kvotu obveznih predavanja u rasporedu i uvjeren je da ga je pronašao u kolegiju profesora Whitmana, koji za peticu traži samo "da živiš trenutak". Kad Jeff zamoli Abeda da se i on upiše, on odbija jer njegov otac plaća samo predavanja koja će mu pomoći da preuzme obiteljski posao pripreme falafela. Kad Abed izjavi da je imao veliku želju studirati film, ali je nije ostvario zbog očeva mišljenja da holivudski filmovi samo naglašavaju negativne stereotipe o Arapima, Britta se ponudi da će nabaviti novac da bi on upisao uvodni kolegij za taj studij. Za to vrijeme, profesor Whitman oduševljen je Shirleynom iskrenošću, a Jeffa optužuje da se samo provlači i prijeti mu da će ga srušiti na ispitu ako ne smisli uvjerljivu demonstraciju kako je "iskoristio dan".
 Tagovi