.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Gilmorice, 25.-26. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

U idiličnom gradiću Stars Hollowu u Connecticutu, Lorelai Gilmore, žena tridesetih godina (Lauren Graham) i njezina kći studentica Rory (Alexis Bledel) odrastaju zajedno.

6.sez, 21. – 22.ep - 25. siječnja

Nakon manje operacije oka Emily privremeno ne vidi pa je Lorelai vozi i pomaže joj. Emily Lorelai napokon otkrije nešto što je zatekne potpuno nespremnu. U međuvremenu, Rory se brine da se Logan koji je izašao iz bolnice oporavi, a Luke pomaže sestri Liz (Kathleen Wilhoite) i njezinu mužu T.J.-u (Michael DeLuise) nositi se s Lizinom trudnoćom.
Logan diplomira na Yaleu, a Rory mu priređuje divlji tulum. Međutim, znajući da sutradan mora otputovati u London, vrijeme koje provode zajedno je gorko-slatko. U međuvremenu na večeri petkom Emily i Richard pokušavaju upoznati Christophera (David Sutcliffe) s atraktivnom mladom ženom. Shvaćajući da je pogriješila što je dopustila Lukeu da toliko odgodi vjenčanje, Lorelai postavlja ultimatum. Također, Stars Hollow iznenada je prepun glazbenika kad se pročuje da je gradski ulični zabavljač, gradski trubadur (Grant Lee Phillips), „otkriven“.


7.sez, 1. – 2.ep - 26. siječnja

U idiličnom gradiću Stars Hollowu u Connecticutu, Lorelai Gilmore, žena tridesetih godina (Lauren Graham) i njezina kći studentica Rory (Alexis Bledel) odrastaju zajedno. Lorelaiina sreća zbog zaruka s vlasnikom zalogajnice Lukeom Danesom (Scott Patterson) postala je frustracija kad je on saznao da ima 12-ogodišnju kćer. U nemogućnosti da čeka dok se Luke ne pomiri s tim otkrićem koje mu je promijenilo život, Lorelai ga je ostavila. I Rory je imala burnu godinu. Prekinula je studij na Yaleu nakon što je njezine snove o novinarstvu uništio novinski magnat koji je slučajno i otac njezina dečka Logana Huntzbergera (Matt Czuchry).
Rory pati zbog Loganova izbivanja i zato što su morali otkazati dugo planiran put u Aziju. Lorelai želi razvedriti Rory i zaboraviti svoj katastrofalni ljubavni život pa svoju kuću pretvara u zemlju čuda s azijskom temom. Lane se vraća s katastrofalnoga medenog mjeseca. Popravljajući oštećenu zalogajnicu, Luke kaže svom šogoru, T. J.-u (Michael DeLuise) da je prekinuo s Lorelai pa T.J. i Lukeova sestra Liz (Kathleen Wilhoite) inzistiraju da dođe k njima na večeru i tetošenje. Kad se Luke i Lorelai sretnu u gradu, Luke ne može skriti gnjev zbog raskida.
 Tagovi