.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Gilmorice, 18. - 19. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Nakon što Loganu oprosti nesmotrenosti, Rory treba malo vremena za sebe pa posjećuje Lorelai u Stars Hollowu.

6.sez, 17. – 18.ep- 18. siječnja

Nakon što Loganu oprosti nesmotrenosti, Rory treba malo vremena za sebe pa posjećuje Lorelai u Stars Hollowu. Iako Lorelai odbija priznati da je uzrujana, Rory vidi da je muči što Luke odlazi na nekoliko dana na terensku nastavu s kćeri. Iako se Lorelai protivi, Rory odlazi u trgovinu djevojčičine majke Anne (Sherilyn Fenn) špijunirati je. U međuvremenu Zach (Todd Lowe) napokon skupi hrabrosti i zamoli gospođu Kim (Emily Kuroda) dopuštenje da oženi Lane, ali ga iznenadi dogovor koji postignu.
Lorelai ima bizaran san o pjevaču/tekstopiscu Paulu Anki. U međuvremenu, iako su Rory i Logan ponovno zajedno, Logan je očajan znajući da mu Rory nije istinski oprostila te odlazi na još jedan podvig s klubom Brigada života i smrti. Rory prihvaća Jessov (Milo Ventimiglia) poziv na otvorena vrata njegove nove knjižare/galerije/izdavačke kuće u Philadelphiji. Ondje slučajno susreće Lukea koji je s kćeri April (Vanessa Marano) na terenskoj nastavi. Lorelai je užasnuta kad sazna da Richard i Emily gledaju nekretnine u Stars Hollowu.


6.sez, 19. i 20.ep- 19. siječnja

Noć uoči vjenčanja Lane i Zacha (Todd Lowe), Lorelaini i Roryni planovi za djevojačku večer propadnu, baš kao i planovi Zachovih prijatelja, pa dvije skupine završe zajedno na improviziranoj zabavi na praznom parkiralištu. U međuvremenu gđa Kim (Emily Kuroda) kaže Lorelai da na vjenčanje dovede pratnju. Kako Luke i dalje nije u gradu, Lorelai poziva Christophera (David Sutcliffe). Svi idu na dva obreda: budistički i adventistički, a nakon njih slijedi luda svadba na gradskom trgu.
Luke priprema rođendansku zabavu u restoranu za April (Vanessa Marano) pa Lorelai ponudi pomoć, ali je povrijeđena kada joj Luke objasni da i dalje misli da još nije vrijeme da upozna April. Luke mijenja mišljenje kada se zabava pretvori u katastrofu, a Lorelai dobiva priliku da se poveže s April kao i da spasi zabavu. U međuvremenu Rory juri u bolnicu k Loganu koji se ozbiljno ozlijedio kad je izvodio vratolomije s Brigadom života i smrti.

 Tagovi