.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Gilmorice, 01.-02. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

U bolničkoj čekaonici Lorelai, Rory i Emily zabrinuto čekaju vijesti o Richardovu stanju.

7.sez., 13.-14.ep, 01. ožujak

U bolničkoj čekaonici Lorelai, Rory i Emily zabrinuto čekaju vijesti o Richardovu stanju. Kad Logan čuje što se događa, posudi helikopter kako bi bio uz Rory, ali Lorelai ne uspijeva naći Christophera (DAVID SUTCLIFFE) koji je još ljut zbog njihove svađe prethodne večeri. Lorelai se naljuti jer Emily pokušava sačuvati mir baveći se svojim društvenim kalendarom, a lakne joj kad Luke nenajavljeno dođe i ponudi Emily pomoć. Christopher napokon dolazi kako bi bio uz Lorelai, ali prizor u bolnici previše je za njega.
Dva dana nakon operacije premosnice Richard se dobro oporavlja. Kad se Rory vrati na Yale, otkriva da je Richardov kolegij iz ekonomije preuzeo privlačni mladi profesor Tucker Culbertson (CAMERON BENDER) koji obaspe Rory svojim šarmom. Ne bi li na trenutak zaboravila bračne probleme, Lorelai pomaže Sookie da organizira pokop jednog od Michelovih obožavanih pasa. Kad se Christopher (DAVID SUTCLIFFE) vrati spreman za razgovor, on i Lorelai razgovaraju o glavnom problemu koji se nadvija nad njihov brak, Lorelainim osjećajima prema Lukeu.

 


7.sez., 15.-16.ep, 02. ožujak

Na tradicionalnoj večeri petkom Lorelai se sprema reći roditeljima da je njezin brak gotov, ali u tome je omete njihova prepirka o politici zdrave hrane i ne pijenja alkohola koju je Emily uvela kako bi pomogla Richardu da se oporavi od infarkta. Lorelai angažira Sookie da nosi Richardu zdrave i ukusne obroke i pomaže Emily da organizira Richardove poslovne obveze. Uz bocu viskija Lorelai napokon kaže majci za rastavu. Rory prisustvuje neugodnoj Loganovoj rođendanskoj večeri s njegovim ocem Mitchumom (GREGG HENRY) koji je zamoli da pomogne izvesti Logana na pravi put. Poslije Logana uznemiri vijest o internetskoj tvrtki koju je kupio. Luke živi s Liz (KATHLEEN WILHOITE), T.J.-em (MICHAEL DeLUISE) i njihovom bebom dok njegovu kuću zaprašuju protiv kukaca.
Usred planova za darivanje Laneine djece Rory dobiva dugo očekivan poziv na informativni razgovor za posao u New York Timesu. Lorelai preuzima organizaciju darivanja i mora posredovati u pregovorima između Lane i gđe Kim (EMILY KURODA) o Laneinim planovima za odgoj blizanaca. Logan napokon priznaje Rory da mu je posao propao, a ona mu nudi svoju potporu. Ali kad Logan najavi da se ide ispucati u Las Vegas sa starim prijateljima s fakulteta, Rory je razočarana i zabrinuta. Kad Luke otkrije da Liz (KATHLEEN WILHOITE) i T.J. (MICHAEL DeLUISE) namjeravaju prodati njegov brod, odluči promijeniti život i odvesti April (VANESSA MARANO) na dugo krstarenje preko ljeta. Lane mora ležati pa je guraju u krevetu preko cijelog Stars Hollowa na darivanje za djecu u dvorani gđice Patty (LIZ TORRES).
 Tagovi