.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Cimmer fraj, 4. - 7. ožujka

Cimmer fraj - 1
,
hr_HR

Joško (Zlatan Zuhrić) je prokockao Anđinu (Arijana Čulina) najdražu ogrlicu. Kako je došao dan svečanog otvaranje hotela, Anđa bezuspješno pokušava naći svoju ogrlicu.

1.ep, ponedjeljak 4. ožujka

Anđa i Joško se prepucavaju oko podjele posla, još neotvorenog hotela. Treba im i još zaposlenika. Postavlja se pitanje, tko će biti direktor hotela? Anđa se sjeti da onaj tko prvi dovede zaposlenika će biti direktor.

2.ep, utorak 5. ožujka

Memo i Joško popravljaju prekidač u sobi 103 jer se Joško napokon sjetio nečega što je Anđa mislila da je zaboravio. Utučena Anđa govori Boženi da je Joško opet zaboravio njihovu godišnjicu. Na recepciji se pojavljuje par, ali ih Joško želi izbaciti jer hotel još nije otvoren ali okreće ploču kad shvati da je žena Inspektorica i da im o njoj ovisi dozvola za rad. Ona je zapravo došla s ljubavnikom provesti burnu kostimiranu noć. Božena obavještava Joška da je zaboravio godišnjicu. Ljubavnika strese struja i Memo pod hitno mora obući Zorrov kostim kako Inspektorica ništa ne bi posumnjala.

3.ep, srijeda 6. ožujka

Joško (Zlatan Zuhrić) negoduje jer je Anđa (Arijana Čulina) angažirala profesionalke da urede sobe za goste koje Joško ni ne želi. Memo (Enis Bešlagić) udvara jednoj od profesionalki dok Joško i Božena (Jelena Lopatić) rade na tome da ih izbace iz hotela. Anđa je razočarana brakom, profesionalke imaju svoju tajnu i sve se otme kontroli kada hotel postane poprište sveopćeg sukoba.

4. ep, četvrtak 7. ožujka

Joško (Zlatan Zuhrić) je prokockao Anđinu (Arijana Čulina) najdražu ogrlicu. Kako je došao dan svečanog otvaranje hotela, Anđa bezuspješno pokušava naći svoju ogrlicu. Pristižu gosti, a Joško na vratu Lujine (Predrag Vušović) supruge Marise (Ivanka Boljkovac) ugleda ženinu ogrlicu. Uplaši se te brzo odvede Anđu u kuhinju, a i hitno treba pripremiti jelo za par koji je sasvim slučajno došao. Joško Memi (Enis Bešlagić) naredi da zavede Marisu, pokaže joj hotel i skine joj ogrlicu s vrata. Anđin su problem u kuhinji novi lonci koji su «zagorili», jer je sinoć Joško pripremao večeru.Tagovi