Seinfeld, 1. - 2. lipnja

seinfeld
,
hr_HR

Jerry Seinfeld (Jerry Seinfeld), George Costanza (Jason Alexander), Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) i Cosmo Kramer (Michael Richards) četvero je prijatelja iz New Yorka. Jerry i Elaine nekoć su bili par, ali su ostali samo dobri prijatelji. Jerry Seinfeld je po struci komičar te izvodi mnoge skečeve na pozornici. Svaka epizoda započinje jednim njegovim skečom.

3. sezona, epizoda 20 - 21 - 1. lipnja

Jerry (Jerry Seinfeld) uspije naći vozačicu koja je pobjegla s mjesta sudara te je pozove van. Zatim sazna da je udarila ženu s kojom je oduvijek želio izaći. George (Jason Alexander) ima aferu s Elaineinom (Julia Louise-Dreyfus) prijateljicom. Kramer (Michael Richards) nasilno reagira na glas Mary Hart.

Kramer (Michael Richards) pozira za sliku za kojom poludi stariji bračni par. George (Jason Alexander) smatra da mora nešto kupiti kada s Jerryjem odlazi u umjetnički studio njegove nove djevojke. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) nosi neprikladnu bejzbolsku kapu na Yankee stadionu i ne želi je skinuti. Jerry sazna da mu je nova djevojka plagijator kada riječi koje je napisala u pismu čuje na televiziji. Elaine ima šansu vratiti se na stadion.

3. sez., ep. 22 - 4. sez., ep. 1 - 2. lipnja

Kramer (Michael Richards) kaže Jerryju (Jerry Seinfeld) da mu je prijatelj Mike rekao da je folirant. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) posudi Jerryjevo auto no kada ono počne proizvoditi čudne zvukove, ona izmisli nevjerojatnu priču. George (Jason Alexander) se posvađa s Mikeom zbog parkirnog mjesta pred Jerryjevom zgradom.

Elaine (Julia Louise-Dreyfus) je u Europi pa Jerry (Jerry Seinfeld) zamoli Georgea (Jason Alexander) da zajedno odu u L. A. gdje će Jerry nastupiti. U međuvremenu se u Los Angelesu Krameru nabacuje glumica koja nije radila od 1934. Kramer (Michael Richards) upozna djevojku na audiciji i preda joj svoj scenarij u kojem mladu djevojku netko zadavi. Jerry zaboravi neke nove šale, a George tjera spremačicu Lupe (Dyana Ortelli) da mu pospremi krevet kako on želi. Tijekom nastupa, George uznemiri neke goste i Jerry doživi fijasko. Djevojka kojoj je Kramer dao scenarij nađena je zadavljena sa scenarijem u ruci. Kramer postaje osumnjičeni serijski ubojica i njegovo se lice pojavi u svim vijestima.

Seriju 'Seinfeld' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u.

 Tagovi