S.W.A.T., 29. lipnja - 3. srpnja

swat, 3. sezona
,
swat, 3. sezona Foto: PR
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi napete epizode serije 'S.W.A.T.' koja slijedi narednika specijalnih jedinica S.W.A.T. koji je rastrgan između odanosti ulici i dužnosti prema svojim kolegama kada dobiva zadatak da organizira posebno obučenu jedinicu za rješavanje zločina na ulicama Los Angelesa...

 

3. sezona, epizoda 4 - 29. lipnja

Pucnjava iz automobila koja je dovela u opasnost Deaconovu (Jay Harrington) obitelj vodi specijalce do vođe kolumbijskih pobunjenika koji se bavi krijumčarenjem narkotika. Djevojka Tanu (David Lim) nenamjerno stvori probleme na poslu dok Hondov (Shemar Moore) tata pokušava skriti svoje sve slabije zdravlje.

3. sezona, epizoda 5 - 30. lipnja

Istražujući napad na policijski konvoj, Street (Alex Russell) se poveže s davno izgubljenim usvojenim bratom. Hondo (Shemar Moore) saznaje uznemirujuće vijesti o očevu zdravlju.

3. sezona, epizoda 6 - 1. srpnja

Chris (Lina Esco) i Tan (David Lim) štite guvernera zbog čega se specijalci nađu usred napada na istaknutog borca za ljudska prava. Hondo (Shemar Moore) želi zbližiti obitelj Harrelson dok se njegov otac priprema za operaciju.

3. sezona, epizoda 7 - 2. srpnja

Specijalci progone bandu koja planira dramatičnu oružanu pljačku. Chris (Lina Esco) je zabrinuta za vlastitu vezu, dok Street (Alex Russell) odluči reći Hicksu (Patrick St. Esprit) da hoda s njegovom kćeri.

3. sezona, epizoda 8 - 3. srpnja

Hicks (Patrick St. Esprit) dovodi vlastiti život u opasnost kako bi prekinuo pat-položaj u kojem zamjenika šerifa drže kao taoca. Chris (Lina Esco) se mora odlučiti hoće li održati vezu sa svojim cimerima.

Hit seriju 'S.W.A.T.' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 Tagovi