S.W.A.T., 12. - 16. studenog

swat - 4
,
hr_HR

Doma TV donosi TV premijeru napete serije 'S.W.A.T.' koja slijedi narednika specijalnih jedinica S.W.A.T. koji je rastrgan između odanosti ulici i dužnosti prema svojim kolegama kada dobiva zadatak da organizira posebno obučenu jedinicu za rješavanje zločina na ulicama Los Angelesa.

6. epizoda - 12. studenog

Tricia i Donovan Watson tvrde da ne znaju zašto su baš njihov dom napali provalnici maskirani u S.W.A.T. tim. Chris sumnja da njihova malodobna kći Desiree nešto skriva. Ispitujući susjeda Jakea Kempa koji je nedavno angažirao privatnog zaštitara, Hondo posumnja da je i njegov dom bio opljačkan. Tim obilazi zalagaonice i nalazi jednu koja se specijalizirala za skupocjeni nakit te ondje hvataju jednog člana bande u trenutku kada donosi plijen iz kuće Watsona.

7. epizoda - 13. studenog

Nakon što je Daryl Henderson vidio kako tri člana bande 20th Street Hammers pogibaju u uličnoj pucnjavi, Darylov tata Leroy, koji je sada u zatvoru, zamoli svog prijatelja Honda za pomoć. Hondo na ulici presreće Daryla i traži podatke od njega koji bi pomogli da se izbjegne rat bandi. Ali Daryl sve zaniječe i Hondo se zasad povlači.

8. epizoda - 14. studenog

Nakon pljačke i pucnjave u ilegalnom noćnom klubu, Hondo i njegov tim sumnjaju da je Diego Pascal iz bande 20th Street Diablos ukrao zlato koje je pripadalo kartelu. Diego je u bijegu nakon što su mu ubili partnera i sada tim traži Reyu, konobaricu iz kluba koja je također nestala nakon što su je ranili u ruku.

9. epizoda - 15. studenog

Nakon spašavanja talaca s radnog mjesta tim odmah odlazi na novi poziv – u pljački marihuane dogodilo se dvostruko ubojstvo. Ali ovisnik Landry Belmont optužio je Honda za ilegalnu pretragu i konfiskaciju droge pa dok Unutarnja kontrola istražuje, vodstvo tima preuzima Deacon. Sličnost ta dva zadnja slučaja S.W.A.T. tima odvodi Victora do njegove bivše doušnice Ally s kojom je bio u ljubavnoj vezi.

10. epizoda - 16. studenog

S.W.A.T. tim je pozvan da uguši pobunu u privatnom zatvoru. Ondje doznaju da zatvor kontroliraju tri bande: One-Ninersi na čelu s Catrellom Porterom, Baja Diablo Cartel pod Mocom Hernandezom i Nazi Eagles koje vodi bijeli rasist Gunnar Cade. Hondo i Jessica saznaju da je Gunnar već izbo zatvorsku aktivisticu sestru Carmelitu i sada ga pomno prate na snimkama zatvorskih kamera.

Hit seriju 'S.W.A.T.' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi