Nova epska avanturistička serija poznatog producenta J.J.Abramsa ' Revolucija' prikazuje borbu za opstanak u postapokaliptičnom svijetu.

Doma TV premijerno donosi uzbudljivu avanturističku seriju producenta J. J. Abramsa ('Izgubljeni') i izvršnog koproducenta Jona Favreaua ('Iron Man'), o obitelji koja se očajnički pokušava ujediniti u postapokaliptičnom američkom krajoliku, u svijetu praznih gradova, lokalnih paravojnih postrojbi i junačkih boraca za slobodu, u kojem je svaki komad misteriozno netragom nestao.



'Revolucija' je veličanstvena romantična saga sveobuhvatnog dosega, s intimnim fokusom. No, ovo je ujedno i drama o obitelji – i onoj u kojoj smo rođeni i onoj koju smo izabrali.

Na dodjeli nagrada Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, serija je osvojila nagradu za najbolju televizijsku seriju, a nagrađena je i prestižnim Emmyjem za izvanrednu koreografiju kaskaderskih scena.



'Revolucija' je serija o dvije vrste obitelji: o obitelji u kojoj se rađamo i onoj koju sami biramo. Ovo je uzbudljiv put nade i ponovnog rođenja viđen očima jedne uporne mlade žene Charlie Matheson (TRACY SPIRIDAKOS) i njezina brata Dannyja (GRAHAM ROGERS). Nakon što Dannyja otme jedan od vođa militanata, kapetan Tom Neville (GIANCARLO ESPOSITO) zbog mračnijih motiva, Charlie se mora povezati sa svojim odsutnim ujakom Milesom (BILLY BURKE), bivšim američkim marincem koji živi osamljenim životom. Njih dvoje, sa skupinom preživjelih bjegunaca, poći će osloboditi Dannyja, svrgnuti militante s vlasti i pokušati ponovno uspostaviti Sjedinjene Američke Države. Istodobno istražuju i misterij nestanka struje i pitaju se hoće li se ikada (i kako) struja vratiti.


Više o seriji pročitajte na linku - Revolucija
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju