Restauratori, 9. - 10. veljače

Restauratori, 1. sezona - 3
,
hr_HR

Najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

1. sezona, epizoda 5. - 6. - 9. veljače

Rick kupi Coca-Colin hladnjak iz 1950-ih i planira ga restaurirati u sveti gral Coca-Colinih sakupljačkih predmeta: roštilj za hot-dog i hladnjak. Ovaj stroj, koji istovremeno hladi sokove i kuha hrenovke pravi je Cadillac među Coca-Cola hladnjacima. Hoće li se tim snaći s ovim roštiljem s dvije temperature ili će im hot-dog ispasti leden? A kasnije, kada Zvijezde zalagaonice navrate sa slomljenim znakom za brijačnicu, svima se digne kosa na glavi kada struja pokaže da je Rick datirao ovaj antikvitet u pogrešno stoljeće. Može li Rickov tim dotjerati ovaj projekt ili će klijent otići nezadovoljan?

Rick i njegov tim dobiju važan zadatak, potpuno restaurirati NASA-inu kacigu iz Gemini misija u 1960-ima. Hoće li ih ovaj projekt lansirati u nove svjetove ili će ih požar prisiliti da Houstonu jave da imaju problem? A zatim, kada iskusni preprodavač donese hrđava kolica za benzin na restauraciju, tim ga mora pokušati natankati. Imaju li dovoljno goriva da dovrše posao ili će propasti zbog praznog spremnika?
 

1. sezona, epizoda 7. - 8. - 10. veljače

Rick i njegov tim imaju priliku restaurirati automat za igre na sreću iz vremena prohibicije. Hoće li se kladiti na njega i osvojiti restauratorski jackpot ili će im ovaj automat s ručicom odnijeti svu zaradu? A kasnije, kada na popravak stigne hladnjak za Pepsi iz 1940-ih, hoće li starinska boca ovog napitka omesti tim ili će ledeni hladnjak ugasiti dečkima žeđ za Pepsijem?
Kada u radionicu stigne antikni automat za čokoladice iz 1950-ih, Rickov tim ima pune ruke posla i nema vremena za slatko. Može li ekipa restaurirati ovu hrđavu hrpu dijelova u luksuzni automat za kino dvorane kakav je nekoć bio, ili će uređaj za izbacivanje čokoladica ostati u dijelovima i nakon odjavne špice? A kasnije, dečki moraju smisliti kako otvoriti golemi antikni sef bez kombinacije, kako bi ga mogli restaurirati. Hoće li uspjeti otključati vrata za restauraciju iz snova ili će potencijal ove restauracije ostati zauvijek skriven iza čvrstog čelika debljine 20 centimetra?
 

 

Uzbudljivu seriju 'Restauratori' ne propustite pogledati vikendom na Doma TV-u!Tagovi