.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Restauratori, 7. sezona

Restauratori exposed
,
hr_HR

SUB - NED 17.00

(American Restoration), SAD, 2013./2014., reality serija,
7. sezona, 13 epizoda

Izvršni producenti: Brent Montgomery, Colby Gaines

Doma TV donosi sedmu sezonu reality serije 'Restauratori', u kojoj iskusni stručnjak za restauriranje Rick Dale i njegov osebujni tim zajedničkim snagama pretvaraju stare i dotrajale predmete u kolekcionarske primjerke. U ovoj sezoni vidjet ćemo koji će novi izazovi stajati pred 'Rickovim restauracijama' i doznati hoće li ishod svakog projekta biti jednako uspješan kao dosad!O seriji:

Reality serija 'Restauratori' i ovoj sezoni prati zanimljive projekte kojima se bave majstori obnove i popravljanja vintage predmeta koji im pristižu iz svih dijelova SAD-a. Glavni akteri su vlasnik i zaposlenici tvrtke 'Rickove restauracije' iz Las Vegasa, koji spremno prihvaćaju svaki izazov kako bi starim i uništenim predmetima vratili stari sjaj. Vlasnik radionice, Rick Dale, stručnjak je u restauriranju s 30-godišnjim iskustvom koji je svoju karijeru izgradio na ljubavi prema svojem poslu i jedinstvenoj vještini kojom hrđave i oronule predmete može transformirati u naizgled nove proizvode kojima nakon restauracije višestruko poraste vrijednost. Svoj prvi projekt odradio je sa samo 9 godina, kad je uredio stari bicikl koji mu je poklonio otac. Sa svojim otkačenim timom, od kojih su mnogi ujedno i članovi njegove obitelji, dosad je restaurirao različite predmete, od džuboksa i igračaka do oružja i zahrđalih vozila, a u četvrtoj sezoni reality serije očekuju ih novi izazovi!

Hoće li tim 'Rickovih restauracija' i u ovoj sezoni dovesti do savršenstva svaki predmet s kojim će se susresti u svojoj radionici?


Sedmu sezonu reality serije 'Restauratori' pratite od vikendom na Domi TV.Tagovi