.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Restauratori, 4. - 5. studenog

Restauratori 4. sezona - 17
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi 'Restauratore', zanimljivu reality seriju u kojoj najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

 5. sez. 1. - 2. ep. - 4. studenog

Tim dobiva izazov kad u radionicu stigne bicikl Penny Farthing s kraja 19. stoljeća kojem treba velika restauracija. Rick pokušava motivirati ekipu da se više potrudi uvodeći nagradu za radnika mjeseca. A poslije rade na metalnom kaminu iz 30-ih godina 20. stoljeća koji desetljećima nije u funkciji.

Jedna klijentica ima velika očekivanja od Ricka kad mu pristane platiti 9500 dolara kako bi obnovio atrakciju iz zabavnog parka na novčiće Western Expressa iz 1959. Jedan klijent ukrade dragocjeni tricikl Murray svoje žene iz 60-ih godina 20. stoljeća i donese ga Ricku kako bi je iznenadio kad ga obnovi. Poslije rijetki automat za jabuke iz 30-ih godina 20. stoljeća stiže poštom u radionicu.

5. sez. 3. - 4. ep. - 5. studenog

Rijetki Escorter sa Svjetskog sajma iz 1964. dojuri u radionicu na restauraciju. Hoće li Rick i ekipa dati tom starinskom vozilu restauraciju koja nije s ovoga svijeta ili će završiti svjetskim fijaskom? Poslije ekipa radi na antiknom oštraču alata koji je jedan klijent našao na groblju aviona.

Rijetka arkadna igrica Shoot The Bear stiže u radionicu, ali na njoj treba toliko raditi da je Rick prisiljen pozvati stručnjaka za elektroniku kako bi mu pomogao s restauracijom. Kasnije se Kowboy sukobljava s Rickom oko uniforma za radionicu i pokušava ga uvjeriti da promijeni boju njihovih radnih košulja.

Seriju 'Restauratori' pratite subotom i nedjeljom u popodnevnom terminu na Domi TV.Tagovi