Restauratori, 3. - 7. kolovoza

Restauratori, 7. sezona
,
Restauratori, 7. sezona Foto: PR
hr_HR

Najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

6. sezona, epizoda 8 - 9 - 3. kolovoza

Električni auto Mini iz 1960-ih dolazi na uređivanje do kvalitete za izložbe i ekipa se nalazi pred izazovom da pretvori ovaj autić u vozilo sigurno za vožnju cestom. Hoće li se malo vozilo pokazati kao velika glavobolja? Rick je pod pritiskom kada ga zamole da baci prvu loptu na utakmici L. A. Dodgersa. Ron pokuša pomoći svomu bratu, ali hoće li Rickovo bacanje dobro proći?

Ricka hvata panika kada dobije sustav alarma s elektrošokovima s početka 20. stoljeća koji očajnički treba rezervne dijelove. Može li Leonard, stručnjak za čudne i znanstvene stvari, spasiti ovu jezivu napravu? Poslije, radionica pretvara pumpu s benzinske postaje u ormarić za polo u klijentovu šminkerskom konjičkom klubu. Hoće li Rick proslaviti uz šampanjac ili će raskošni ormari biti dekorativna dilema?

6. sezona, epizoda 10 - 11 - 4. kolovoza

Rick pretvara Volkswagen Bubu iz 60-ih u dječji krevet, a Ron vodi Leonarda na automobilski otpad kako bi provjerio može li pronaći savršen auto. Može li ekipa pretvoriti klasik u zabavan komad namještaja ili će ljubavna buba biti nostalgična noćna mora? Rick nailazi na neočekivane probleme kada dovede svoga kompića Cavemana kao noćnog čuvara za radionicu.

Vlasnik zabavnog parka iz New Jerseyja dovozi ukletu kuću na kotačima iz 1920-ih oštećenu u uraganu Sandy, a ekipa je pod pritiskom da restaurira dio povijesti za zajednicu koja se oporavlja. Uz pomoć Teda i novog slikara Nika, Rick se nada da će olupina na kotačima moći opet plašiti svoje posjetitelje.

6. sezona, epizoda 12 - 13 - 5. kolovoza

Kada se klijent pojavi s minijaturnim Corvetteom iz 1962. koji treba urediti prema pravoj verziji, Rick će pokušati maleno vozilo pretvoriti u pravu jurilicu. U radionicu dolazi konjić za jahanje na kovanice iz 1950-ih. Može li Rick pokvarenog ponija pretvoriti u pravog pastuha?

U Rickovu radionicu dolazi oronulo zvono za boksačke mečeve iz 1940-ih. Hoće li ekipa izdržati do kraja ove restauracije koja je pravi nokaut? Klijent donosi aparat za kockanje iz 70-ih koji želi pretvoriti u točionik piva. Može li Rick klasičan kockarski aparat pretvoriti u aparat za točenje pića?
 

Uzbudljivu seriju 'Restauratori' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi