novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Restauratori, 11. - 15. rujna

Restauratori 2. sezona - 12
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi 'Restauratore', zanimljivu reality seriju u kojoj najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

3. sez., 3.-4. ep. - 11. rujna

Vozeći povijesnom Rutom 66, Rick i njegov brat Ron nailaze na Wurlizter jukebox iz 1950-ih kojem je potrebno fino ugađanje. Mogu li dečki pomoći ovoj glazbenoj napravi da se probije na sam vrh glazbenih ljestvica ili ih čeka plesanje uz pokvarenu ploču? A malo poslije, Tyler je suočen s izazovom obnove automata za prodaju čokoladica iz 1940-ih za lokalnog skupljača starina. Hoće li ova slatka naprava utažiti glad ovog izbirljivog klijenta ili će se ova ukusna pogodba pokvariti?

Nakon što Rick i njegov brat Ron pokupe dva eksponata s benzinske crpke iz 1950-ih, dolazi vrijeme za obnovu starudije. Mogu li oni uspješno spasiti ove automobilske antikvitete ili će jedna mala pogreška pretvoriti ovu retro obnovu u promašaj prve klase? A malo poslije, klijent donosi Edisonov projektor filmova s početka 20. st. Mogu li dečki uhvatiti filmsku magiju ovom složenom napravom ili će ova restauracija magnetofona naići na probleme?

3. sez., 5.-6. ep. - 12. rujna

Rick i Ron hvataju se u koštac s restauracijom nakon što pristanu vratiti u život starog mehaničkog bika. Mogu li oni suvereno projahati ovim teškim zadatkom ili će biti zbačeni iz sedla? A malo poslije, klijent donosi hladnjak „Gullwing“ za Pepsi. Mogu li oni brzo progutati ovaj ledeni izazov ili će ovaj sok završiti u ledu?

Kad klijent donese vagu na kovanice s početka 20. stoljeća sa šetališta u Santa Cruzu, Rick i njegov tim moraju dobro pritegnuti pojaseve. Mogu li oni uspješno popraviti ovaj golemi mehanizam ili će njihov posao biti pretežak? A malo poslije, skupljač starina dolazi u radionicu s hodalicom Taylor Tot iz 1930-ih. Mogu li Ron i Brettly uspješno pogurati ovu dječju pogodbu ili će ova transakcija trebati pauzu i prije nego što je prohodala?

 3. sez., 7.-8. ep. - 13. rujna

Nakon što Rick pristane na obnovu starog talijanskog autića iz lunaparka iz lokalnog antikvarijata, cijela radionica priprema se za trenutačni sudar. Mogu li oni pokrenuti ovaj ulubljeni užitak ili će im se ovaj zabavni pothvat obiti o glavu? A malo poslije, cijela radionica pedalira na dječjem traktoru iz 1970-ih. Mogu li oni požeti uspjeh ovim zahrđalim vozilom ili će ova igračka za oranje usahnuti?

Rick i njegova ekipa moraju dobro izoštriti svoja osjetila kada im klijent dostavi rezač mesa Berkel s početka 20. stoljeća. Mogu li oni pažljivo obraditi ovo mehaničko remek-djelo ili će ostati bez nekoliko prstiju radeći na ovom uređaju za rezanje? A malo poslije, u radionicu stiže automat za prodaju poštanskih maraka iz 1950-ih. Mogu li oni preurediti ovaj poštanski mehanizam ili će ovaj uređaj za korespondenciju biti vraćen pošiljatelju?

3. sez., 9.-10. ep. - 14. rujna

Rick se sprema za bitku kad mu u radionicu stigne stroj za izradu oznaka za pse. Može li on uspješno dovršiti ovaj pothvat ili će ovaj vojni mehanizam imati nepremostiv kvar? A malo poslije, radionica se prihvaća restauracije igračke konja iz 1950-ih. Mogu li dečki progalopirati kroz preobrazbu ove limene igračke ili će morati ovog ponija poslati natrag na ispašu?

Rick i njegovi dečki dat će sve od sebe kad im u radionicu stigne top iz 19. stoljeća. Mogu li pogoditi metu ovom transformacijom ili će im se ovaj derutni top obiti o glavu? A malo poslije, klijent donosi automat za kockanje iz starog hotela i kasina Silver Slipper iz 1960-ih. Može li radionica dobiti glavni zgoditak na ovoj napravi od 10 centi ili će izgubiti sve u ovoj okladi?

3. sez., 11.-12. ep. - 15. rujna

Rick je suočen s restauracijom većom od života kad mu klijent doveze nadstrešnicu tvrtke Pep Boys u radionicu. Može li on preuzeti na sebe ovaj golemi zadatak ili će se ove slavne statue pretvoriti u kolosalnu katastrofu? A malo poslije, ekipa se suočava s majkom prirodom obnavljajući automat za Coca-Colu iz 1948. godine uništen u uraganu Irene. Mogu li preživjeti ovu oluju ili će ih ovaj vjetroviti zadatak otpuhati?

Rick i njegov tim pucaju naslijepo kad im u radionicu stigne stroj za ispaljivanje glinenih golubova iz 1943. Mogu li oni uspješno krenuti u ovaj projekt za gađanje ili će na kraju promašiti metu? A malo poslije, Ron i Tyler pronalaze zahrđalu pumpu za gorivo. Mogu li postići zadovoljavajuću pogodbu ili će ovaj pronalazak biti promašaj?

 Tagovi