.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Restauratori, 22. - 23. travnja

Restauratori 2. sezona - 12
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi 'Restauratore', zanimljivu reality seriju u kojoj najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

2. sez., 26.-27. ep. - 22. travnja

Brettly preuzima stvari u svoje ruke u obnovi derutnog kamiona Chevrolet iz 1965. godine. Može li on ostati na cesti s ovom zahtjevnom obnovom ili će ova krntija ostati bez goriva. A nešto poslije, Rickov brat Rick i sin Tyler otkrivaju automat za pornografiju na kovanice iz 1940-ih koji je na prodaju. Mogu li ovi nestašni pregovori proći pristojno ili će se dečki trebati skinuti do kraja kako bi dobili ovu zločestu napravu?

Nakon što im u radionicu dopedalira japanski bicikl Maruishi iz 1940. godine, Rick i njegova ekipa stavljaju kacige i kreću na vožnju uzbrdo. Mogu li brzo projuriti ovom obnovom s deset brzina ili će krivo skrenuti na ovoj rijetkoj jurilici? A nešto poslije, ekipa obnavlja automat za slatkiše iz 1940-ih. Mogu li dečki zasladiti ovu gumenu napravu ili je ovo prevelik zalogaj za njih?

3. sez., 1.-2. ep. - 23. travnja

Rick i njegovi dečki ostaju zadivljeni kad im u radionicu stigne 100 godina star mutoskop. Mogu li oni bez problema dokučiti ovo filmsko remek-djelo ili će ova restauracija biti potpuni promašaj? A malo poslije, nastupa dvostruka zabava nakon to Rickov brat Ron i sin Tyler otkriju derutni bicikl za dvoje u kući jednog klijenta. Mogu li zajedno dobiti bolju ponudu za ovaj stari bicikl ili će dečki spektakularno propasti u ovoj transakciji s 10 brzina?

Kad klijent zatraži nekoliko prozirnih benzinskih pumpi iz 1920-ih, Rick šalje Rona i Tylera u ovu opsežnu potragu za gorivom. Hoće li naletjeti na benzinski rudnik zlata ili će ostati praznih ruku na svom izletu? A malo poslije, radionica ulaže sve u kolo sreće s konjima iz 1930-ih. Mogu li dečki osvojiti savršenu restauraciju ovim klađenjem ili će se ovo kolo sreće zavrtjeti bez kontrole?

 Tagovi