Restauratori, 2. - 3. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

1. sezona, epizoda 1 - 2 - 2. veljače

Rick pokušava restaurirati Marketeerova kolica za golf na tri kotača iz 1960-ih za Zvijezde zalagaonice. Može li njegov tim postići zgoditak ovim projektom ili će završiti u problemima? A kasnije kada klijent doveze iznimno rijedak bicikl Hopalong Cassidy iz 1950-ih, mogu li Rick i Tyler pronaći dijelove koji nedostaju ili je ovaj bicikl previše star za vožnju?

Dok se bliži kraj kratkom roku, Rickov tim pokušava restaurirati antikni aparat za čokoladice Hershey's iz 1940-ih. Mogu li na vrijeme urediti ovaj aparat sa slasticama ili će im se sav trud rastopiti? A kasnije Rickov tim pokušava restaurirati Kelvinatorov hladnjak iz 1950-ih. Hoće li vratiti ovom hladnjaku prijašnji potencijal za hlađenje piva ili će se restauracija zagrijati i pokvariti?

1. sezona, epizoda 3 - 4 - 3. veljače

Kada jak olujni vjetar u Las Vegasu sruši i uništi uličnu lampu lokalnog mađioničara, on pozove Ricka da obavi restauratorsku čaroliju i popravi je. Hoće li Rick i njegov tim izvući zeca iz šešira i sastaviti razbijenu lampu ili će ova prilika zauvijek nestati? A kasnije Rickov sin Tyler dobije strogu lekciju iz poslovanja nakon davanja ponude za pumpu za zrak iz 1930-ih. Može li je restaurirati a da ne premaši budžet ili se malo zaletio?

Lokalni preprodavač posjeti Ricka Dalea s kamionetom punim hrđavog ulova. Rick uoči stari dječji vlakić i odluči ga kupiti. Mogu li Rick i njegov tim zahuktati ovu lokomotivu ili će je nepredviđene prepreke satjerati s tračnica? A kasnije dečki moraju restaurirati antikni aparat za kokice iz 1948. u originalno stanje kad je pekao ukusne kokice. Hoće li kraj biti slastan ili će im ostati gorak okus u ustima?

 

Uzbudljivu seriju 'Restauratori' ne propustite pogledati u subotu na Doma TV-u!Tagovi