Restauratori, 2. - 3. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

2. sezona, epizoda 9 - 10 - 2. ožujka

Rick i njegov tim moraju dobro napeti svoje mišiće za popravak arkadne igre za ispitivanje snage iz 1940-ih. Mogu li se suočiti s ovim strojem za prave muškarce ili će ova otporna restauracija biti prezahtjevna? Nešto poslije, klijent im donosi maleni automat za žvakaće gume i cigarete iz 1930-ih. Hoće li tim osvojiti glavni zgoditak s ovom napravom za kockanje ili će im ovaj maleni stroj srušiti snove?

Rick i njegov tim su u vodi do grla nakon što im u radionicu uplovi brzi motorni čamac iz 1952. godine. Hoće li ovo biti lagan poduhvat ili će pasti s palube u uzburkane restauratorske vode? A nešto poslije Rick mora zasukati rukave kako bi se pozabavio dječjim triciklom iz 1940-ih za muzej u Las Vegasu. Može li bezbrižno otpedalirati na ovoj derutnoj trokolici ili će se ovom malenom biciklu probiti guma?

2. sezona, epizoda 11 - 12 - 3. ožujka

Rik ubacuje u najvišu brzinu nakon što mu stigne Harley iz 1967. na obnovu. Može li on ugodno prokrstariti ovom restauracijom ili će izgubiti kontrolu nad ovim starinskim vozilom? A nešto poslije u radionicu stiže poštanski sandučić iz 1940-ih. Može li tim brzo razvrstati ovu poštansku restauraciju ili će se ovaj sandučić pokazati kao poštanska katastrofa?

Rick i njegov tim voze punom brzinom nakon što im u radionicu dotutnji motocikl koji radi na kovanice iz 1960-ih. Mogu li stisnuti gas do daske dok rade na ovoj dječjoj napravi ili će doći do zastoja u ovoj brzinskoj restauraciji? A nešto poslije klijent im donosi autić iz lunaparka iz 1950-ih. Hoće li Rick privezati pojas i upustiti se u ovu zahtjevnu obnovu ili će ovaj starinski autić iz lunaparka prouzrokovati više nevolje negoli je potrebno.

 

Uzbudljivu seriju 'Restauratori' ne propustite pogledati vikendom na Doma TV-u!Tagovi