.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Restauratori, 18. - 19. studenog

Restauratori 4. sezona - 17
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi 'Restauratore', zanimljivu reality seriju u kojoj najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

5. sez., 9. - 10. ep. - 18. studenog

 Kad stigne željeznički signal wigwag iz 20-ih godina 20. stoljeća, Rick i njegova ekipa kreću punom parom naprijed kako bi ga obnovili. Hoće li ta restauracija ostati na kursu ili će sletjeti s tračnica? Poslije Kelly planira izložbu automobila u radionici, a Rick daje ekipi izazov da pronađu najopakije vozilo za nagradu iznenađenja.

 Kad rijetka kabina za slikanje iz 30-ih godina 20. stoljeća stigne k Ricku, ekipa teži restauraciji koja će odražavati njezinu sliku i priliku. Rick poslije šalje svoj tim na buvljak Rose Bowl, gdje je prije nekoliko desetljeća prodao svoj prvi aparat. Hoće li ekipa osvjetlati Ricku obraz ili će se vratiti praznih ruku?

 

5. sez., 11. - 12. ep. - 19. studenog

Kad stigne podna brusilica iz 20-ih godina 20. stoljeća, Rick i ekipa moraju obaviti čist posao. Hoće li restauracija proći glatko ili će ekipa ostati u prašini? Poslije u radionicu dođe antikni aparat za jabuke kojem treba zdrava doza ljubavi i pažnje.

Rick nagazi do daske kad trkaći auto igračka Ferrari Bimbo iz 50-ih godina dojuri u radionicu. Poslije Ron, Tyler i Brettly odlaze u potragu za robom i pronađu ne samo rijedak sef, nickelodeon, i aparat za cigarete, nego i žive tigrove.

Seriju 'Restauratori' pratite subotom i nedjeljom u popodnevnom terminu na Domi TV.

 Tagovi