.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Restauratori, 13. - 14. siječnja

Restauratori 4. sezona - 11
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi 'Restauratore', zanimljivu reality seriju u kojoj najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

6. sez., 13. ep., 7. sez., 1. ep. - 13. siječnja

U Rickovu radionicu dolazi oronulo zvono za boksačke mečeve iz 1940-ih. Hoće li ekipa izdržati do kraja ove restauracije koja je pravi nokaut? Klijent donosi aparat za kockanje iz 70-ih koji želi pretvoriti u točionik piva. Može li Rick klasičan kockarski aparat pretvoriti u aparat za točenje pića?

Kad glazbena legenda George Clinton iz grupe "Parliament Funkadelic" dođe s raštimanim Chickeringovim Baby Grand pianinom, ekipa se priprema za projekt koji bi trebao biti savršen do posljednjeg tona.

7. sez., 2. -3. ep. - 14. siječnja

Dečki kreću punom parom kad im njihov klijent Mark Bassett donese tzv. velociped, drezinu na ručni pogon s kraja 19. stoljeća. U nastavku radionica dobiva novu energiju kad im stigne punjač akumulatora iz 1940-ih.

Kad rijedak britanski motocikl "Ariel Four Square" iz 1950-ih uleti u trgovinu, ekipa daje sve od sebe da obnovi ovaj oldtajmer. Može li Rick motocikl u dijelovima pretvoriti u nešto s čime će moći na duže putovanje?

Seriju 'Restauratori' pratite subotom i nedjeljom u popodnevnom terminu na Domi TV.

 Tagovi