novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Restauratori, 19. - 23. veljače

Restauratori 8 - 6
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi 'Restauratore', zanimljivu reality seriju u kojoj najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

8. sez., 10. ep. - 19. veljače

Dalea će zbuniti dolazak potencijalnog klijenta s kutijom naizgled nasumičnih dijelova motocikla. No zbunjenost će postati radost kada kopanjem po njoj otkrije motor s iznimno rijetkog Harley Davidson WLD-a iz 1940. Steve će dobiti umjetnički zadatak kada ga jedan od najboljih klijenata, obožavatelj Cadillaca, zamoli da pretvori Cadillac iz 1959. u kauč za njegovu mušku jazbinu. Bodie i njegov tim restaurirat će Ford Galaxie iz 1963. i vratiti mu staru trkaću slavu.

8. sez., 11. ep. - 20. veljače

Bodieja čeka sjajna restauracija kada ga CEO Carl's Jr.-a zamoli da izgradi iznova Plymouth Special Deluxe bogate povijesti iz 1941. Za to vrijeme Dale ima kratak rok za izgradnju motocikla potpuno iznova za prigodu godišnje motociklističke tombole Wheels Through Timea. Andy će restaurirati igru iz 1952. Dhuffle Bowler koja možda jest, a možda i nije povezana s mafijom.

8. sez., 12. ep. - 21. veljače

Steve kreće s transformacijom zahrđalog Willys kamioneta iz 1956. u roštilj na kotačima za prijatelja i lokalnog restoratera. Sezona cateringa u punom je zamahu i Steve će morati pokazati kreativnost. Za to vrijeme Bodie mora pretvoriti dječju igračku Divco, kamion za prijevoz mlijeka iz 1960-ih, u potpuno funkcionalno go-kart vozilo. Bodie mlađi iskazat će se pokušajem da se dokaže ocu. Bob će biti uzbuđen zbog restauracije konjića Bally na kovanice iz 1952.

8. sez., 13. ep. - 22. veljače

Bodie će odraditi restauraciju po mjeri Ford Eleanor Mustanga iz 1967. inspiriran remakeom iz 2000. godine klasika Nestali za 60 sekundi, za pjevača Imagine Dragonsa, Dana Reynoldsa. Za to vrijeme Dale ima pune ruke posla pokušavajući dovesti jedinstveni Crocker motocikl iz 1936. u vozno stanje, na vrijeme za godišnji gala event na kojem se izlažu samo rijetki motocikli. Steve će obnoviti Isotta Fraschini Type 8A iz 1924. za starog prijatelja i klijenta.

5. sez., 1. - 2. ep. - 23. veljače

Tim dobiva izazov kad u radionicu stigne bicikl Penny Farthing s kraja 19. stoljeća kojem treba velika restauracija. Rick pokušava motivirati ekipu da se više potrudi uvodeći nagradu za radnika mjeseca. A poslije rade na metalnom kaminu iz 30-ih godina 20. stoljeća koji desetljećima nije u funkciji.

Jedna klijentica ima velika očekivanja od Ricka kad mu pristane platiti 9500 dolara kako bi obnovio atrakciju iz zabavnog parka na novčiće Western Expressa iz 1959. Jedan klijent ukrade dragocjeni tricikl Murray svoje žene iz 60-ih godina 20. stoljeća i donese ga Ricku kako bi je iznenadio kad ga obnovi. Poslije rijetki automat za jabuke iz 30-ih godina 20. stoljeća stiže poštom u radionicu.

Seriju 'Restauratori' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Domi TV.

 Tagovi