.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Rebelde 2, 7. - 11. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Nastavak priče o socijalnim razlikama među tinejdžerima koje je sudbina spojila u elitnoj školi.

221.ep. - 7. studenog
Roberta prekine vezu s Diegom jer misli da će stati uz oca. Diego joj kaže da to čini jer je to jedini način da ponovno vidi mamu, a Roberta mu kaže da je naivan ako misli da će njegov tata ispuniti obećanje. Mía se nađe s Marinom i zamoli je da joj kaže zašto je napustila muža i kćer. Marina joj kaže da je Franco učinio sve da je usreći, ali da ona nije mogla živjeti u zlatnom kavezu. Mendiola kaže Gandíji da León više ne želi da on radi u Elite Wayu te da mora dati otkaz. Gandía odgovori neka ga León Bustamante sam otpusti ako ne želi da radi u školi te da će on dotle i dalje raditi svoj posao. Alma kaže Martínu/Octaviju da se boji da će Marina i Franco pokušati ponovno živjeti skupa. Franco kaže Míji da je puno puta pokušao saznati što se događa s njezinom mamom i da ju je čak vodio liječnicima, ali da je sve bilo uzaludno. Mía mu kaže da mu vjeruje, ali da će, ako sve bude u redu, otići živjeti s mamom.

222.ep. - 8. studenog
Franco kaže Míji da je obožava i da najviše od svega želi da ona bude sretna. Kaže joj da joj stoga neće braniti da ode živjeti s mamom, ali je samo moli da dobro razmisli. Damiana kaže Celini da zna da još hoda s Maxom. Celina joj kaže da će se vjenčati jer se vole i da će dobiti dijete. Madariaga nagovori Celininu mamu da ode u školu kako bi Celina i Max razgovarali s njom. Max kaže Damiani da se želi oženiti Celinom i pružiti svom djetetu dom. Damiana fizički nasrne na njega i kaže Celini da će otići u SAD prekinuti tu trudnoću. Celina joj kaže da nikad neće dopustiti da naudi njezinu djetetu, da je mrzi jer ju je uvijek maltretirala, tako da je naučila cijeniti samu sebe tek kad je Max ušao u njezin život. Diego kaže Giovanniju da više ne podnosi tatu i da mu jako nedostaje Roberta. Alma postane ljubomorna kad sazna da će se Franco naći s Marinom. Mía kaže Marini da je lijepo imati mamu koja se brine za nju.

223.ep. - 9. studenog
Roberta kaže Míji da Miguel prolazi kroz teške trenutke i da bi mu u najmanju ruku trebala biti potpora, umjesto da kukavički bježi. Mía joj kaže da je se Miguel i ne sjeća, a Sabrine se sjetio. Gandía primi ček s otpremninom, ali vrati ga Mendioli i kaže mu da će tražiti detaljnu istragu školskih računa te da Bustamante može biti miran. Franco kaže Marini da joj prepušta skrbništvo nad Míjom i da pokuša biti majka kakvu Mía treba, a nikad je nije imala. Marina kaže da nije dobra majka i da joj je drago da je dala Míji najboljeg oca. Giovanni uvjeri g. Alaniza da su on i Javier homoseksualci i da su u vezi te g. Alaniz odvede Javiera da živi s njim u San Luisu. Franco kaže Marini da zna za njezinu ovisnost i zamoli je da skupi hrabrosti priznati to pred Míjom jer će Mía samo tako razumjeti zašto ju je napustila. Alma kaže Roberti da će ona i Franco posvojiti José. León kaže Diegu da mu mora potpisati zahtjev da izbace Celinu iz škole te otpuste Pascuala i Madariagu.

224.ep. - 10. studenog
Roberta kaže José da će je Alma i Franco posvojiti. Franco kaže Míji da joj je lagao iz ljubavi prema njoj, moli je da mu oprosti i kaže joj da će ga razumjeti kad i sama bude roditelj. Mía mu kaže da ga voli sa svim njegovim manama. León kaže učenicima da je Celina izbačena iz škole, da ni Pascual ni Madariaga više ne rade u školi te da je Diego kao predsjednik učeničke udruge svojim potpisom dao suglasnost za to. Marina kaže Míji da sad ima razlog da se izliječi od ovisnosti, da će biti mama kakvu zaslužuje i da zato više neće putovati. Leóna uhite zbog malverzacija. Celini tata pruži potporu i kaže joj da je nikad neće napustiti. Mía kaže Miguelu da ga voli i moli ga da ne ode u Monterrey. Diego kaže Roberti da je voli, ali da će njihova veza ostati samo lijepa uspomena jer među njima više nema povjerenja. León kaže Diegu da ne dobiva ništa time što ga optužuje da bi se osjećao bolje od njega. Diego mu odgovori da pati, što znači da nije isti kao on pa ga je stoga pobijedio.

225.ep. - 11. studenog
Franco i Alma se vjenčaju, a José im zahvali što su je primili u svoju obitelj. Roberta i Mía kažu joj da im je drago da imaju sestru. José kaže Teu da će, kad postane punoljetna, donirati sirotištu sve što je naslijedila od Gastóna. Diego i Roberta se pomire. Diego je zabrinut jer ne želi razočarati Robertu s obzirom na to što misli da ona ima puno iskustva s dečkima. Roberta mu kaže da je djevica. Miguel se posve oporavio pa zaprosi Míju i da joj zaručnički prsten, a ona se nasmijana pristane udati za njega. Pascual Gandía službeno zatvori školsku godinu, a Galia mu kaže da se ponosi njime i da ga voli. Madariaga čestita učenicima jer su bili hrabri i ostali vjerni svojim uvjerenjima i kaže im da imaju dobre temelje da postanu časni građani. Diego napokon ponovno vidi mamu. Roberta kaže prijateljima da se RBD neće ugasiti i učenici zahvale jedni drugima i profesorima na svemu što su naučili od njih.
 

 


 Tagovi