.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Quantico, 11. - 15. prosinca

Quantico
,
hr_HR

Raznovrsna skupina regruta stigla je u FBI-evu bazu na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i najprovjereniji pa se čini nemogućim da je jedan od njih osumnjičen za organiziranje najvećeg napada na New York nakon 11. rujna.

5. ep., - 11. prosinca

Vježbenici prvi put napuštaju kamp i odlaze na prvi tajni zadatak. Večer je puna nepredvidljivih događaja, a Alex i Ryan zbližavaju se dok se testiraju vještine regruta. U budućnosti Alex odluči reći svoju stranu priče pa daje prvi javni intervju nakon kojega se svi čude i pitaju tko doista govori istinu.


6. ep., - 12. prosinca

Novi agenti na obuci vježbaju nadzor u praksi na Mirandi i njezinu sinu Charlieju. Shelby se trudi držati Caleba na distanci, ali Raina otvara vrata bliskijem odnosu sa Simonom. U budućnosti Alex dobiva pomoć kad pokuša hakirati FBI-evo računalo.


7. ep., - 13. prosinca

U ispitu na polovici obuke u Quanticu agenti na obuci dobivaju eksplozivan zadatak, koji rezultira time da neki ljudi zauvijek odu kući. U budućnosti, Alex i dalje pokušava očistiti svoje ime te pronalazi Nimu i Rainu koje joj pružaju više pitanja nego odgovora pa se Alex i svijet na kraju pitaju komu doista možeš vjerovati.8. ep., - 14. prosinca

U budućnosti netko hakira FBI-ev računalni sustav te povjerljivi dokumenti izađu u javnost pa Alex dođe do zaključka da je druga bomba u igri negdje u New Yorku. A u Quanticu regruti dobivaju individualne zadatke, no uviđaju da su svi povezani u sklopu lekcije da uvijek gledaju širu sliku.


9. ep., - 15. prosinca

U Quanticu novi agenti na obuci pohađaju predavanje gostujuće predavačice dr. Susan Langdon, koju glumi Anne Heche. Dr. Langdon je nekadašnja agentica i profilerka, koja vježbenicima daje zadatak da ispitaju slučajeve serijskih ubojica kako bi pronašli žrtvu koja ne odgovara slučaju, no kad Simon postane predobar u pronalaženju stvari koje ne odgovaraju, upravo njegov život postane ugroženim. U budućnosti Alex ispituje veoma sofisticiran FBI-ev tim dok je Ryanov život na kocki.
 

Epizode serije 'Quantico' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi