.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Quantico, 1. - 5. siječnja

Quantico
,
hr_HR

Raznovrsna skupina regruta stigla je u FBI-evu bazu na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i najprovjereniji pa se čini nemogućim da je jedan od njih osumnjičen za organiziranje najvećeg napada na New York nakon 11. rujna.

18. ep. - 1. siječnja

U Quanticu agenti na obuci provjeravaju jedni druge kako bi odredili tko će dobiti najviša sigurnosna odobrenja, a u tom procesu Alex, Shelby i Iris otkrivaju iznenađujuće činjenice o Drew, Willu i Calebu. U međuvremenu, u budućnosti, Alex kontaktira s Claire Haas (glumi je Marcia Cross) kako bi pronašla njezine nestale prijatelje i šokira se kad otkrije što se dogodilo Calebu.

19. ep. - 2. siječnja

U Quanticu je Dan karijera, a agenti na obuci sreću se s predstavnicima raznih FBI-evih ogranaka kako bi odlučili kojim će putem poći u budućnosti. U budućnosti Alex nastavlja tražiti terorista, a u tom procesu otkriva poznata lica – uključujući i jedno koje zna teroristov cilj.

20. ep. - 3. siječnja

Do diplomiranja je ostalo tek nekoliko tjedana pa agente na obuci šalju u razne terenske urede, gdje Alex i Ryan zajedno rade na jednom slučaju. U međuvremenu, u budućnosti, dolazi do obrata u Shelbynu i Calebovu odnosu, a Alex ne zna komu može vjerovati kad otkrije nove informacije o čovjeku kojega voli.

21. ep. - 4. siječnja

Agenti na obuci uzbuđeni su što se bliži diplomiranje dok se spremaju napustiti Quantico i otići u stvarni svijet na svoje nove zadatke. U budućnosti Alex otkriva da netko do koga joj je bilo stalo u Quanticu nije onakav kakvim se čini, kad se nađe usred još jednoga mogućeg napada.

22. ep. - 5. siječnja

Agenti na obuci u Quanticu danas će diplomirati, dok se u budućnosti Alex i njezin tim nađu oči u oči s teroristom. Zvijezde Quantica su Priyanka Chopra kao Alex Parrish, Josh Hopkins kao Liam O'Connor, Aunjanue Ellis kao Miranda Shaw, Jake McLaughlin kao Ryan Booth, Tate Ellington kao Simon Asher, Johanna Braddy kao Shelby Wyatt, Graham Rogers kao Caleb Haas i Yasmine Al Massri kao Nimah i Raina Amin.

Epizode serije 'Quantico' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi