Uzbudljiv filmski vikend na Doma TV-u!

 - Forrest Gump
Godine 1982. Forrest Gump (Tom Hanks), čovjek ispod prosječne inteligencije, priča svoju životnu priču ljudima koji čekaju autobus. Djetinjstvo i mladost proveo je s majkom (Sally Field) u malom mjestu u Alabami, gdje je slučajno susreo čak i Elvisa Preselyja. Na fakultetu, kao poznati igrač ragbija susreće predsjednika Kennedyja, što je prvi od njegova tri susreta s američkim predsjednicima. Slijedi sudjelovanje u ratu u Vijetnamu, gdje dobiva medalju za hrabrost. Nakon rata Forrest se obogati lovom na račiće i investiranjem u tvrtku Apple. No, sve to vrijeme ne zaboravlja svoju veliku ljubav, Jenny (Robin Wright Penn) s kojom se družio još kao dječak. Forrest Gump je od hendikepiranog dječaka postao sportska zvijezda, vijetnamski junak i tajkun.



Kako je 'Forrest Gump' ostvario svoj američki san, ne propustite pogledati u subotu na Domi TV.

- Striptiz
Erin Grant (Demi Moore) je izgubila posao, a time i skrbništvo nad svojom kćeri Angelom. Nekad je Erin radila za FBI, a danas se bori za svaki novčić i nemajući drugog izlaza zaposli se u striptiz baru u Miamiju kao plesačica. Među njenim obožavateljima je i kongresmen David Dilbeck, koji je u stanju učiniti sve da bi lijepu striptizetu imao kraj sebe. Rastrojeni kongresnik neće prezati ni pred čime kako bi pridobio Erin kako bi je zadobio.



Film 'Striptiz' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

- Put bez povratka
Banda naoružanih ovisnika upada u ljekarnu kako bi je opljačkali. No vrlo brzo stiže policija i pogibaju svi osim jedne ovisnice. Maggie (Bridget Fonda) je nakon toga osuđena na pogubljenje smrtonosnom injekcijom zbog ubojstva policajca. Ona se budi nakon pogubljenja i saznaje da je pošteđena smrti kako bi postala profesionalni ubojica u službi države. Nakon dramatične transformacije dopuštaju joj da ode i započne novi život pod uvjetom da uvijek bude spremna na poziv države. No nakon nekog vremena Maggie otkriva novi život i želi pobjeći od svoje obveze.

Akcijski film' Put bez povratka' ne propustite pogledati u nedjelju na Doma TV-u!

- Majstori opasnosti
Rođaci Bo (Seann William Scott), Luke (Johnny Knoxville) i Daisy Duke (Jessica Simpson) rade u ilegalnoj pecari za ujaka Jesseja (Willie Nelson) u izmišljenom okrugu Hazzardu u Georgiji. Njihovo je osnovno prijevozno sredstvo narančasti Dodge Charger iz 1969. godine, koji dečki od milja zovu General Lee. Uza sve svakodnevne probleme, obitelj muči i korumpirani čelnik okruga Jeffersona Davis Hogg, poznatiji kao 'Šef Hogg' (Burt Reynolds), i njegovo potrčkalo šerif Rosco P. Coltrane (M.C. Gainey). Nakon što Rosco uništi Generala Leeja tijekom Boova pokušaja da ostvari petu uzastopnu pobjedu na lokalnom reliju, Billy Prickett (James Roday), poznati vozač auto utrka, dolazi u Hazzard kako bi sudjelovao u reliju.



Film 'Majstori opasnosti' ne propustite pogledati ove nedjelje na Doma TV-u.

- Batman: Početak
Osmogodišnji Bruce Wayne je pao u jamu na imanju svojih bogatih roditelja gdje su ga napali rojevi šišmiša. Od tada ga progoni strah od šišmiša, a doživi i veliku tragediju kada pljačkaš pred njim ubije njegovu majku i oca, najbogatijeg čovjeka u Gotham Cityju. Kad odraste, Bruce (Christian Bale) pokuša ubiti toga pljačkaša, ali ne uspije. Stoga odluči upoznati svijet kriminala i kriminalce, a nevolje koje doživljava u svjetskom podzemlju dovedu ga u jedan azijski zatvor, odakle ga izbavi tajanstveni Henri Ducard (Liam Neeson), savjetujući ga da ode u snježne planine mističnom učitelju Ra's Al Ghul (K. Watanabe). Bruce dolazi učitelju i savladava tajne borilačkih vještina, no odbije svoju novu moć upotrijebiti za uništenje Gotham Cityja, što od njega traži Ra's Al Ghul. Uništava učiteljev planinski zamak i bježi na obiteljsko imanje gdje mu pomaže vjerni obiteljski batler Alfred (Michael Caine).



Akcijski film 'Batman: Početak' pogledajte u nedjelju na Domi TV.

Provedite vikend uz filmske poslastice koje vam donosi Doma TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju