.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prizemlje, 30. listopada - 3. studenog

Prizemlje epizode - 15
,
hr_HR

'Prizemlje' je zabavna humoristična serija o simpatijama i ljubavnim zavrzlamama na radnome mjestu.

2. sez., 1. - 2. ep. - 30. listopada

Brody se mora suočiti s posljedicama jer je ostavio Mansfielda na cjedilu, a Jenny saznaje da je odbačeni Harvard otpustio sve iz prizemlja. Ekipi se pridružuje EMILY HELLER.

Brody radi u prizemlju da privuče Mansfieldovu pozornost. Harvard i Derrick boje se da će zbog marljivog Brodyja izgubiti posao pa ga pokušavaju usporiti.

2. sez., 3. - 4. ep. - 31. listopada

Brody će se zaprepastiti kada dobije prvu plaću za rad u prizemlju. Da smanji troškove, odjavit će svoj stan i privremeno se preseliti k Jenny.

Kada suparnik počne vrbovati Mansfieldove najbolje zaposlenike, Brody pomisli da će ga Mansfield vratiti na staro radno mjesto, ali umjesto toga, on mora napraviti veliki zaokret.

2. sez., 5. - 6. ep. - 1. studenog

Brody je uzbuđen zbog novog radnog mjesta s novim šefom (BRENT MORIN) dok ne dobije prvi zadatak: uništiti Mansfielda. Jenny i Derrick pomažu Harvardu s internetskim spojevima.

Mansfieldov godišnji košarkaški turnir postaje natjecanje između vrha nebodera i prizemlja, a Derrick na prijevaru nagovara Harvarda i Lindsay da izađu na prvi spoj.

2. sez., 7. - 8. ep. - 2. studenog

Mansfield izbjegava organizaciju kćerina vjenčanja i to prepušta svojoj supruzi (EMILY RUTHERFURD) i Threepeatu. Derrick uvjerava Harvarda da je prenaglio u vezi s Lindsay.

Brodyja hvata panika kada Jenny k njima na večeru pozove obrazovanog i otmjenog Mansfielda. Threepeatu će pred televizijskim kamerama pomoći bivša dječja zvijezda, Derrick.

2. sez., 9. - 10. ep. - 3. studenog

U potrazi za lokacijom vjenčanja Mansfield ured vodi u Las Vegas. Dolazi do zaokreta kada Jenny kod Brodyja nađe paket za „zaručnike“. U gostujućoj ulozi pojavljuje se ANNA CAMP.

Jenny se šokira nakon što u Brodyjevoj torbi pronađe zaručnički prsten, a nakon što se Mansfieldu ne svidi zet, čini se da će Brody morati spašavati vjenčanje.

Seriju 'Prizemlje' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi