.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prizemlje, 19. - 20. ožujka

prizemlje 2
,
hr_HR

'Prizemlje' je zabavna humoristična serija o simpatijama i ljubavnim zavrzlamama na radnome mjestu.

2. sez., 7. - 8. ep. - 19. ožujka

Brody je šokiran kad sazna da se Jenny ne želi udati, a dodatna sol na ranu bilo je to što je izjavila da ne voli mjuzikle. Međutim, Brody je pomislio da može promijeniti njezino mišljenje o mjuziklima i ako u tome uspije, možda će se jednog dana predomisliti i u vezi s brakom. Mansfield izbjegava organiziranje kćerina vjenčanja i svojoj supruzi (u gostujućoj ulozi EMILY RUTHERFURD – „Nove pustolovine stare Christine“) predlaže da joj pomogne Threepeat (koji obožava organizirati vjenčanja), ali nakon toga osjećat će se izostavljeno. Derrick uvjerava Harvarda da bi trebao usporiti što se tiče veze s Lindsay. Šteta što to nije učinio prije nego što je Harvard posjetio salon za tetoviranje.

Brody se uspaničario kada je Jenny pozvala obrazovanog i otmjenog Mansfielda u njihovu minijaturnu „palaču“ na večeru da mu zahvali jer joj plaća fakultet. U međuvremenu, Harvard i Lindsay postali su savršen par koji se baš nikad ne svađa... Sve dok silna napetost među njima naposljetku ne eksplodira usred Jennyne večere. Osim toga, kada Threepeat doživi svojih 15 minuta slave kao financijski izvjestitelj, zaledit će se pred kamerama, ali pomoći će mu bivša dječja televizijska zvijezda, Derrick.

2. sez., 9. - 10. ep. - 20. ožujka

Brodyjeva bivša djevojka Heather vraća se kao partnerica u tvrtku i Brody misli da njegova karijera zaostaje. Kao rođendanski dar, Jenny je odlučila pomoći Brodyju da ispuni jedan od svojih životnih ciljeva kako bi ga razveselila. Mansfield je svojoj kćeri isplanirao savršeno vjenčanje na otoku... Ali otok je potonuo. Uz Lindsaynu pomoć, njegova potraga za novim odredištem vjenčanja cijeli ured vodi u „grešni grad“ – Las Vegas! Harvard se nije osjećao ugodno u Las Vegasu sve dok nije otkrio divnu igru „craps“. Threepeat se pretvorio u Heatherina pomoćnika do trenutka kad mu je prekipjelo pa je rekao što misli. Dolazi do zaokreta kada Jenny u Brodyjevu kovčegu pronađe paket za „zaručnike“.

Nakon što je u Brodyjevoj torbi pronašla zaručnički prsten, Jenny se šokirala. Saznala je da je riječ o nesporazumu, ali prije toga odbila je Brodyja koji je uopće nije zaprosio. Nakon što se Mansfieldu nimalo ne svidi budući zet, čini se da će Brody morati spašavati vjenčanje. Kada Lindsay i Harvard osvoje stotine tisuća dolara na „crapsu“ i počnu nekontrolirano trošiti novac, naposljetku će se Lindsay morati prisjetiti mutne prošlosti kako bi otplatili dugove. U međuvremenu, nakon što je spavao s Brodyjevom bivšom djevojkom Heather, Threepeat će morati odlučiti hoće li sve priznati prijatelju ili raskinuti s Heather.

Seriju 'Prizemlje' ne propustite gledati u ponedjeljak i utorak na Domi TV!

 Tagovi