.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Prizemlje, 14. - 16. ožujka

prizemlje 2
,
hr_HR

'Prizemlje' je zabavna humoristična serija o simpatijama i ljubavnim zavrzlamama na radnome mjestu.

2. sez., 1. - 2. ep. - 14. siječnja

U premijernom nastavku druge sezone, nakon što se Brody i Jenny vrate iz Pariza, Brody se mora suočiti s posljedicama nakon što je Mansfielda ostavio na cjedilu, a Jenny se mora nositi s činjenicom da je odbijeni Harvard otpustio gotovo sve iz prizemlja. Vratiti Mansfieldovu naklonost bit će teže nego što je Brody mislio, posebice sada kad je njegovo mjesto zauzela žena po imenu Lindsay koja je financijski genij, ali bez društvenih vještina.

Brody je čvrsto odlučio dokazati Mansfieldu da će povratak na vrh početi od samog dna ako je potrebno te počinje raditi u prizemlju kako bi privukao pozornost. Nažalost, jedine osobe koje ga primjećuju su Harvard i Derrick koji se boje da će zbog izrazito učinkovitog Brodyja ubrzo dobiti otkaz te stoga smišljaju načine da ga uspore. Jenny je oduševljena saznavši da su ona i Lindsay išle zajedno u srednju školu, ali oduševljenje nestaje kada Lindsayna sjećanja iz tinejdžerskih dana Jenny prikažu u posve novom svjetlu.2. sez., 3. - 4. ep. - 15. siječnja

Kada Brody dobije prvu plaću nakon što se zaposlio u prizemlju, doživjet će golem šok. Kako bi smanjio troškove, odjavit će najam svojeg stana i privremeno se preseliti k Jenny, ali kada to počne izgledati poput zajedničkog života, Jenny će uhvatiti panika. Obično bi Brody Mansfielda upitao za savjet, ali šef mu je dao do znanja da ovaj problem mora riješiti samostalno. Harvard i Derrick klade se da mogu bolje „rastegnuti“ skromnu plaću za rad u prizemlju nego Brody.

Kada suparnik, Jasper McCabe, počne vrbovati Mansfieldove najbolje zaposlenike, Brody pomisli da će ga Mansfield napokon vratiti na staro radno mjesto, ali nakon što mu Mansfield da do znanja da se stvari nikad neće vratiti na staro, Brody mora napraviti golem zaokret. Na Derrickov nagovor, Jenny mora „raskinuti“ s Harvardom, premda nikad nisu izlazili, da bi on mogao napokon nastaviti sa svojim životom i početi razmišljati o drugim ženama, primjerice o Lindsay kojoj se on očito sviđa. U međuvremenu, Threepeat se teško miri s činjenicom da je Mansfieldov suparnik pokušao vrbovati sve njegove zaposlenike osim njega.

2. sez., 5. - 6. ep. - 16. siječnja

Brody je uzbuđen zbog prvog radnog dana na novom poslu s novim šefom, Jasperom McCabeom. Odnosno, bit će uzbuđen dok ne dobije prvi zadatak: srušiti Mansfielda. Brody se mora suprotstaviti čovjeku kojem se godinama divio, a možda će i svog idola morati dovesti do bankrota. U međuvremenu, Lindsay pomaže Threepeatu popuniti prazninu u obliku Brodyja u Mansfieldovu životu. U prizemlju Jenny i Derrick pomažu Harvardu koji je „tek odnedavna samac“ vratiti se na tržište samaca te ga uvode u svijet internetskih spojeva.

Brody se vratio na vrh nebodera u svoje prirodno okruženje i vrijeme je za Mansfieldov godišnji košarkaški turnir. On i Threepeat su uzbuđeni, ali kada Jenny, koja nije prežalila jer je izgubila košarkašku stipendiju odluči da nešto mora dokazati, na turnir prijavljuje i ekipu iz prizemlja. Na turniru vrh nebodera igrat će protiv prizemlja, ali i dečko protiv cure. U međuvremenu, Derrick na prijevaru nagovara Harvarda i Lindsay da odu na prvi spoj, a Harvard otkriva da je izlaziti s djevojkama teže nego što pamti.Seriju 'Prizemlje' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka na Domi TV!
 Tagovi