Pripreme za sudnji dan, 9. - 13. travnja

Pripreme za sudnji dan
,
hr_HR

U ovoj reality seriji gledatelji će vidjeti istinite priče o ljudima koji se intenzivno pripremaju za smak svijeta.

2. sez., 8. ep. - 9. travnja

U osmoj epizodi druge sezone profiliramo dvije jedinstvene osobe koje se boje da se smak svijeta hitro približava. Prvo upoznajemo Brenta, oca desetero djece koji je počeo graditi srednjovjekovni dvorac koji će ih, vjeruje, zaštititi od elektromagnetskog pulsa. Uči svoju djecu važnosti priprema te planira dvoje od njih proglasiti nasljednicima svog trona. Zatim pratimo Dereka Pricea koji se boji da će solarna baklja uništiti električnu mrežu i svu modernu tehnologiju. Da bi se pripremili, on i obitelj pretvaraju svoj zabavni park u stilu Divljeg zapada u oazu priprema, a staza za minigolf ujedno je i snajperska osmatračnica. Pridružujemo se ovim muškarcima i njihovim obiteljima dok preinačuju svoje živote kako bi se pripremili za sudnji dan.

2. sez., 9. ep. - 10. travnja

U ovoj epizodi ulazimo u živote Amerikanaca koji se pripremaju za sudnji dan. Najprije profiliramo Bryana Smitha koji živi u ruralnoj Floridi i boji se gospodarskoga kraha koji će dovesti do nasilnih nemira. On uzgaja duhan i šećernu trsku kojima planira trgovati, a proizvodi i vlastito streljivo. Da bi zaštitio obitelj, Bryan je odlučio sagraditi podzemni bunker. Nazvao je prijatelja iz djetinjstva Rona Hubbarda, proizvođača čelika u Los Angelesu koji profesionalno gradi bunkere te će napraviti posebni bunker za Bryana. Također upoznajemo Christine koja se nemirno priprema za golemi tsunami koji će, boji se, razoriti Istočnu obalu. Ona je pretvorila garažu u skladište te je spremna pobjeći čim bude nužno.

2. sez., 10. ep. - 11. travnja

U ovoj epizodi druge sezone upoznajemo još jednu skupinu Amerikanaca koja se boji da se sudnji dan brzo približava. Najprije upoznajemo Snakea Blockera kojeg je apaško nasljeđe naučilo da treba slušati intuiciju. San ga je uvjerio da se pripremi za gospodarski kolaps koji će dovesti do kaosa u društvu. Da bi se pripremio, vježba bacanje noževa te podučava svoju novu ženu kako živjeti od zemlje. Također pratimo Kevina O'Briena iz prošle sezone koji se s obitelji preselio s Floride u Tennessee kako bi ih zaštitio od zamjene polova. Kevin je kupio golemi komad zemlje gdje planira sagraditi tvrđavu s dobro opremljenim bunkerom. Također je kontaktirao s Lucasom Cameronom, mještaninom koji se boji da nas čeka katastrofalni potres. Lucas je okupio skupinu susjeda istomišljenika te razmišlja da i Kevina doda u ekipu. Pratimo ove ljude i njihove obitelji da bismo neposredno vidjeli što su sve spremni učiniti kako bi preživjeli.

2. sez., 11. ep. - 12. travnja

U ovoj epizodi druge sezone upoznajemo jedinstvenu skupinu Amerikanaca koji se pripremaju za sudnji dan. Amanda i Scott Bobbin uvjereni su da će komet uskoro udariti Zemlju i izazvati nepopravljivu štetu. Par se počeo pripremati nakon što je Amanda u snu čula glas koji ju je upozorio na neposrednu opasnost. Bobbinovi su se odlučili preseliti u planine Sjeverne Karoline gdje su kupili kuću te se u potpunosti posvetili pripremama. Zatim upoznajemo Lindsay i Raya, par iz Boisea u Idahu koji se priprema za krah svjetskog sustava poljodjelstva. Vježbaju održivi način života te su pretvorili svoje dvorište u oazu sa stotinama jestivih biljaka. Lindsay je voditeljica radijske emisije koja promiče organsko vrtlarstvo. Na kraju upoznajemo Jima D., ljubitelja motocikala iz Južne Kalifornije koji se boji hakerskog napada na električnu mrežu koji će dovesti do društvenih nemira. On je pretvorio kamion od 13 tona u vozilo za bijeg, a opremio ga je i snajperom.

2. sez., 12. ep. - 13. travnja

U dvanaestoj epizodi druge sezone profiliramo dva jedinstvena pojedinca koji se boje da se kraj svijeta brzo približava. Prvo upoznajemo Douga. On trenutačno prodaje dekorativno kamenje pa ga mještani zovu Rockman. Ali ono što možda ne znaju jest da on upotrebljava kamenje kako bi pripremio svoj podzemni bunker za gospodarski kolaps. Zatim pratimo Jeffa Flaningama koji ima duboku, mračnu tajnu. Jeff pretvara bivši silos za lansiranje raketa u svoje skrovište. Pridružujemo se ovoj dvojici dok mijenjaju živote kako bi se pripremili za sudnji dan.

Reality seriju 'Pripreme za sudnji dan' pratite od utorka do petka na Domi TV.
 Tagovi