Pripreme za sudnji dan, 3. - 6. travnja

pripreme za sudnji dan - 2
,
hr_HR

U ovoj reality seriji gledatelji će vidjeti istinite priče o ljudima koji se intenzivno pripremaju za smak svijeta.

2. sez., 4. ep. - 3. travnja

U četvrtoj epizodi sezone upoznajemo još jednu skupinu jedinstvenih ljudi koji se s obiteljima pripremaju za smak svijeta. Profilirat ćemo Boba Kaya, nutricionista iz Južne Kalifornije koji vjeruje da će snažan potres neviđeno razoriti zemlju. Posadio je stotine jestivih biljaka na svom imanju te počeo obučavati 12-godišnju kćer samoobrani. Profilirat ćemo i Ryana Crofta, bivšeg časnika američkih zračnih snaga iz Ashevillea u Sjevernoj Karolini koji se boji globalne financijske krize. Priprema se uzgojem alternativnih izvora hrane kao što su alge i gliste kako bi osigurao opstanak svoje obitelji. Upoznajemo i Josha Wandera, oca, ortodoksnog židova i mjesnog političara iz Pittsburgha u Pennsylvaniji koji se priprema za teroristički napad. On skladišti košer hranu i educira zajednicu kako se pripremiti.

2. sez., 5. ep. - 4. travnja

U petoj epizodi sezone čekaju nas još tri pojedinca koji se s obiteljima pripremaju za smak svijeta. Upoznajemo Jeffa Bushawa iz Vancouvera u saveznoj državi Washington koji se bez prestanka priprema u strahu od erupcije supervulkana ispod Yellowstonea. Planira pobjeći, a čak i uči pilotirati kako bi uspio prevesti obitelj do alternativne lokacije. Allen i Franco susjedi su iz Missourija koji se pripremaju za kolaps svjetskog sustava prehrane koji će stići kao posljedica gospodarskoga kraha. Oni su sagradili vlastite sustave akvaporina i održavaju vrtove i staklenike kako bi mogli samoodrživo živjeti. John Adrian uspješni je izumitelj koji živi na Pacifičkom sjeverozapadu, a boji se niza katastrofa. Usredotočio se na sigurnost te je pretvorio svoje idilično imanje u tehnološku tvrđavu koju je opremio neprobojnim prozorskim staklima i ogradom kakve se ni vojska ne bi postidjela.

2. sez., 6. ep. - 5. travnja

U šestoj epizodi sezone profiliramo dvije obitelji iz Houstona u Teksasu koje se zajedničkim snagama pripremaju za smak svijeta. Dr. Tom Perez priprema se svakodnevno te je potrošio više od dva milijuna dolara na izgradnju alternativne lokacije: golemog zdanja u pustinji. Njegove pripreme obuhvaćaju arsenal oružja i znanje o lovu kako bi mogao živjeti od zemlje. Pridružio mu se Steve Vanasse, stručnjak za radijaciju koji je odlučio zaštititi suprugu i kćer svim mogućim sredstvima. On mjeri razinu radijacije u svom domu nekoliko puta na mjesec. U slučaju takozvane „prljave bombe“, Steve i njegova obitelj odjenut će zaštitna odijela i odvesti se 500 km do Perezova imanja.

2. sez., 7. ep. - 6. travnja

Pratimo tri Njujorčana koji razrađuju rutu bijega na sigurno u slučaju opasnosti. Iako gaje različite strahove, svih je troje odlučno pobjeći s otoka prije nego što bude prekasno. Profiliramo Margaret Ling koja se boji da će katastrofalni uragan razoriti grad. Ona planira prehodati kilometre kako bi se što više udaljila od grada. U Brooklynu upoznajemo Camerona Moorea, studenta koji planira studirati medicinu. Cameron se priprema za topljenje nuklearnog reaktora u nuklearnoj elektrani Indian Point, što će dovesti do štetnih promjena okoliša. On planira preveslati rijeku Hudson i doseći New Jersey. A u centru grada pratimo brokera i obiteljskog čovjeka Jaya. On se boji da je teroristički napad u obliku takozvane „prljave bombe“ neizbježan te planira pobjeći s obitelji u svoju sigurnu kuću u Hamptonsima.

Reality seriju 'Pripreme za sudnji dan' pratite od utorka do petka na Domi TV.

 Tagovi